![]() |
ADRENALİN sizce ne demek, ADRENALİN size neyi çağrıştırıyor? * mükemmel bir duygu desek...... insana yaptıramayacağı şey yoktur.. Adrenalin bazen hissedilmesi gereken bir duygu.Fazlası çok tehlikeli.Sınırı kaçırmamak lazım. adrenalim salgılanmadığı an ölim daha iyi allah onun canını benden önce almasın [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))))))) Güzel bir hormon.. böbreküstü benden salgılanan, kan basıncını yükselten bir hormon. Hekimlikte damarları daraltma, bronşları açma, kanamaları kesme vb. amaçlarla kullanılan, kan şekerinin yükselmesine yol açan böbrek üstü bezlerinin salgısı. bu sözlükteki anlamı tabi ama bana göre rafting yapmak, dağa çıkmak, yamaç paraşütü, balonla uçmak, paraşütle atlamak, bungy jumping nedense ben bunları yapmak istiyorum deyince deli gözüyle bakıyolar [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) fırsat olsa hepsini yapacam... bana hep bungy jumpingi ya da 3000 metreden paraşütle atlamayı çağrıştırıyor.. ben almıyayım, kalsın.. bknz. yusuf yusuf.. bide bunun amcaoğlu var... noradrenalin(norepinefrin) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:05 AM. |