Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=495)
-   -   OGÜN SANLISOY sizce ne demek, OGÜN SANLISOY size neyi çağrıştırıyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=152399)

bluemoon24 09-01-2009 01:02 AM

OGÜN SANLISOY sizce ne demek, OGÜN SANLISOY size neyi çağrıştırıyor?

*

1971 yılında Gölcük te dogdu. Fenerbahçe Lisesi nde ortaokl ve lisyi okudu. 1988 yılnda Mimar Sinan Üniversitesi Endstri Ürünlri Tasarmı bölmüne grdi ve mezn oldu.

1989 yılında yakn arkdaşı Kubilay Özvardar ile brlkte hazrldığı akustk dnleti onn ilk sahne deneimidi. Bu yllarda Sugar Mice grubuyla çlışmaya başldı ve ilk demo kydını gerçeklştrdi. Daha snra çeştli amatör gruplrda solist olrk çalştı.1992 ylında Pentagram'a katldı ve aynı yıl çıkn Trail Blazer albümnde vokaliyle yeraldı. Türkiye'de ve yrtdışnda Pentagram'la pek çok konsr grçkleştrdi. 1993 ve 1994 yıllrında Hıbır ve Rock derglerinn okuycuları tarafndan Ylın En İi Erkk Rock Şarkcısı Solsti sçldi.

1994-95 yıllrında Gür Akad'ın kurduu Klips grubnda solist olrk yer aldı ve bu grupla çştli konsrler verdi. 1995 yılnda piysya çıkan Özlem Tekin'in Kime Ne adlı ilk albmnde bestci, enstrümanst ve süpervisor olarak çlıştı.

2006 yılnda piyasaya sürdüü Üç adlı albmnde Pentagram grubndn arkdşlrı Metin Türkcan Dorukhan Uluşar ve Tarkan Gözübüyük ile çlştı. ayrıca kaybettik severken dinlenesi sarkılarından sadece biri...

en sevdiğim şarkısı saydım.

berbatttt.

abi ne dıyım valla bayılıom adamın sarkılarına ama daha cok gitaristine bayılıom yanı metoboy a askm onu cook sevıorum

Dinlemekten keyif alıyorum.......

işini iyi yapıyor........

bu adama hasta olan kardeşimi, hızlıca odasının kapısını açarak PENCEREMDEEEEEN GİİİİR İÇEEERİİİ dedikten sonra, hızlıca odasının kapısını katarak sinir etme zevkine erişme olanağını bana sağladığı için teşekkür edilesi insan.

süper bi rock şarkıcısı

6 yıllık eski sevgilimin adını [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))

bu ara melodisini ve sözlerini duymaktan hoşlandığım şarkılardan..dayanamadım hepsini yazcam.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]

Aynaya sordular güzel miyim diye

Dedi bırak yüzünü bak şu gözlere

Eğer parıltı varsa, yüreğin çarpıyorsa

Bu dünyada senden güzel mi var

Bu dünyada herşey güzel bir bak

Keyfin kalmadıysa susar bu şarkılar

Giyinip boyansanda renkler solar

Sebebin kalmadıysa var olmak ızdırapsa

Yüzünde maskeyle geçer yıllar

Hadi beni güldür biraz

Hadi beni güldür biraz

Daha yolumuz var daha çocuğuz inan