![]() |
KABRİSTAN sizce ne demek, KABRİSTAN size neyi çağrıştırıyor? * İçim Titreyerek Geçerim... İşte Ben Ne Aklım Kalmış Ne Gönlüm Kalmış Bekliyorum Bu Kabristanda... Ne güzel... Altta ölüler, üstte diriler... Düzenli dünya... Vesselâm... Ne zaman gitsem icime huzur dolar huzur veriyor bana [img]/images/smilies/smile.gif[/img] bayramın ilk gnü gittim... girerken 'selamun aleykum'denirmiş yeni öğrendim... bi tane çocuk mezarına bastım yanlışlıkla...kendimi hala affedemedim... dayıma,dedemden daha fasla dua ettim...yine affedemedim kendimi... orada yatanlar,bir zamanlar bizimle olanlar...çok acıydı yaf[img]/images/smilies/frown.gif[/img] Sonsuza Açılan Bir Kapıdır... Varlık ile yokluğun kesişim kümesi... Evet vardınız güzel sözleriniz, bütün ihtişamınız ve bir ömür boyu kendinizi var kıldığınız bütün o övünçlerinizle... şimdi ise yoksunuz... Kabristan geçici bir yokluk mudur? Ebedi bir varoluş mudur? Kabristan ne güzel bir yolculuktur... ölü memleketi... Her yenilgide daha bir aydınlanıyorum hem daha muhteşem daha bir asi hem daha bir usluyum eteklerimdeki ateş söndü bir yanım tipiydi dindi... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:37 PM. |