![]() |
FAHRİYE ABLA sizce ne demek, FAHRİYE ABLA size neyi çağrıştırıyor? * Şşşiiit bi dakika arkadaşlar, Benim ismim bu, bana beni çağırıştırıyor.. Güçlü,düzgün ahlaklı.kariyer sahibi... Zaten anlamı da şairlerin kendilerine övgü amaçlı yazdığı şiirdir.. Yani övünç duyulacak yaşamı çağırıştırıyor... Şşşiiit bi dakika arkadaşlar, Benim ismim bu, bana beni çağırıştırıyor.. Güçlü,düzgün ahlaklı.kariyer sahibi... Zaten anlamı da şairlerin kendilerine övgü amaçlı yazdığı şiirdir.. Yani övünç duyulacak yaşamı çağırıştırıyor... Müjde Ar evet herkesin bir fahriye ablası vardır.benim de vardı. 13 yaşındyken her denize gittiğimde psikolojimin bozulmasına sebep olan,annemin arkadaşının kızı aslı. 1.74 boylarında,beyaz tenli,balık etli ve kırmızı yanaklı çok güzel biriydi.sanıırm 25 yaşlarındaydı.kimbilir kime kapatma oldu.şu anda 40 yaşında çoluklu çocuklu pörtlemiş biridir heralde.kilo almaya müsait bir fiziği vardı yani. aynen şöyle yazacaktım.....herkesin bir fahriye ablası vardır mutlaka..... ama geç kalmışım.......aynısı yazılmış daha önce..... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Eminim ki herkesin bir 'Fahriye Abla'sı vardır...benimkinin adı Nejlâ idi...her fahriye Abla şiirini duyduğumda o gelir aklıma.. özdemir erdoğanın yaptığı film müziği ve ahmet muhip dranasın güzel sözleriyle unutulmaz filmlerden müjde ar' ı da unutmamak gerek tabii Fahriye Abla...yabancı değil bize... İçimizde! ! nice Fahriye Ablalarımız var... ''böyle de yatılmaz kii! '' diyerek bir dönem bizi hayal dünyasında gezdiren seksi bir ablamız! ...Pp Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 AM. |