![]() |
İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR sizce ne demek, İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR size neyi çağrıştırıyor? * Arkadaşım,o artık sır olmaktan çıkmış ve sağır sultanın evinin adresini arıyordur.....! ! ! boşuna kendinize,bizim ikimizinde bildiği bi sır var.gibi gereksiz cümlelerle zaman kaybettirmeyin ve yeni bir sır arayın......ben size bir sır verirdim ama üç kişinin bildiği bir sır olurdu o zaman da.... (Tavsiye,Sadettin teksoy'u bi süre izlemeyin...) hadi be! ! ! ! yok artk.saçmalık O iki kişi DOSTsa değildir tabii..Zira onlardan birinin de bir DOST'u olabilir... İnanmayın bunlara Memleketim Ankara En sevdiğim renk kara Bu dizi bizde açtı büyük bir yara aaa, hakikatten de öyle... tuttum bu lafı.. diyen halt etmiş sırrın varsa verme dostuna dostunda verir sırrını dostuna... sırrının sır olmasını istiyorsan onu paylaşma çünkü o zaman artık bir sır olmuyor 'sır'ın özü 'giz'de, tabi o da dostta saklı.. İzleme rekorları kıran ve hatta milli maçları bile sollayan Kurtlar Vadisi'nin esas oğlanı Polat'ın cep telefonu reklamlarında kullandığı söz.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:33 AM. |