![]() |
DEPECHE MODE sizce ne demek, DEPECHE MODE size neyi çağrıştırıyor? * Nothing's Impossible Sadece bi neden ver bana, işaret gibi bişey Bana yardım etmesi için bu sefer bi mucize lazım olacak Ne dediğini duydum, ve ben de aynısını hissediyorum Değişmem gerektiğini kalbimden biliyorum Yıldızlar bile bu gece daha parlak gözüküyor Hiçbişey imkansız değildir Hala ilk görüşte aşka inanıyorum Hiçbişey imkansız değildir Nasıl bu kadar ayrı düştük? Nasıl bu kadar ayrı düştük? Seninle olmak istiyorum, paylaşacak bişey.. Burada olmak istiyorum, orada değilim.. Yıldızlar bile bu gece daha parlak gözüküyor Hiçbişey imkansız değildir Hala ilk görüşte aşka inanıyorum Hiçbişey imkansız değildir Yıldızlar bile bu gece daha parlak gözüküyor Hiçbişey imkansız değildir Eğer ilk görüşte aşka inanıyosan.. Hiçbişey imkansız değildir Hala ilk görüşte aşka inanıyorum Hiçbişey imkansız değildir.... Yaptıkları sadece müzik değil,ötesinde birşey.dave,martin,alan ve andrew hala zamanı olmayan müziğin çocukları. hala... nasıl anlatılır nasıl ifade edilir diye düşündüğüm herşeyi çoook çok önceden yaşamış,yazmış,bestelemiş olan şahane grup! paris konserini izleyenlerin ağlama olasılığı yüksektir! Gerilim müziği yapan bir grup (artık) ı feel you each move you make...dinlemeyi severim try walking in my shoes.........master and servant...............ı feel you........... enjoy the silence, free love, little fifteen gibi şarkılarını dinlemek güzel ama isimleri sevimsiz geliyor artık. birol ünel, gegen die wand da duvara toslarken,herhalde şunu düşünüyordur bu ne muhtesem bir müzik............ Arkadaşlar Dephece Mode'un 'Touring The Angel Live Milan' konser DVD si muhteşem.Olmaz böyle birşey mutlaka alın.www.ideefixe.com adresinden iteyin 2 gün sonra elinizde 15 ytl para değil kredi kartı ile alıyorsunuz.Ben aldım tavsiye ederim... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 AM. |