![]() |
EN sizce ne demek, EN size neyi çağrıştırıyor? * ... çok da efendim.. susuşunu özledim.. Sizin Allah katında en sevimli olanınız, ahlâkı güzel olan, insanlarla iyi geçinen ve kendisiyle de iyi geçinilen yumuşak huylu kimsedir. Allahın katında en değersiz olanınız da, lâf getirip-götüren, insanlarda kusur arayan ve din kardeşlerinin arasına nifak sokup bölünme ve parçalanmaya sebep olan kimsedir cok sevdim yemekler [img]/images/smilies/smile.gif[/img] spagetti, sarma,patetes kizartma,köfte,chinesisch, usw.... düzeltme miadını dolduran şeylerin en' i olur ) kırmızı kurdelâ için önerilen -sözüm ona - zirve...... bknz....en olmanın dayanılmaz hafifliği..........- )) ..Pp miladını tamamlayan şeylerin en'i olur. henüz bulunamadı uzatma dünya sürgünümü benim... ey sevgili...En sevgili... yerini tam bulduğuna inandığım bir 'en ' örneğidir... 'sürgün ülkeden başkentler başkentine' adlı şiir... Sezai Karakoç'a ait.. nitelediği kelimeler için ekstrem noktalarını,derecelerini ifade etmek için kullanıyoruz genellikle... bir de ebatlardan bahsederken boy-en-derinlik dediğimiz ölçülendirmede kısa kenara verdiğimiz isim.. Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 PM. |