![]() |
ÇOCUKLUĞUMUZUN TV PROGRAMLARI sizce ne demek, ÇOCUKLUĞUMUZUN TV PROGRAMLARI size neyi çağrıştırıyor? * slm ben pazar 89 veya 90 serilerini bulabileceğim bir adres veya arşiv arıyorum... bir başka gece evet kesinlikle susam sokağı...şimdiki çocuklara yazık ya beyinleri saçma sapan çizgi flim ve programlarla yıkanıyor resmen.... Yarış Başlıyor... ) -ünlü... A -ünsüz... G -ünsüz... -evet demiröz ailesi bu hafta üçüncü kez bizimle beraber oluyor... -bir ütü verelim o zaman... -hadi yanında da bir teflon tava... -illa ki kutu diyorsunuz... -bir ütü,bir teflon tava,bir de çamaşır makinası...yine hayır...o zaman açıyorum kutuyu... Gün günesli Insanlar neseli Sen de gel oyna, Susam sokaginda Dostluk ve sevgi Sariyor her yeri Gel katil bize Verelim el ele Sev dünyayi Acilir her kapi Isteeee Susam Sokagi didit tiii Pek de cocuk degildim ama hic kacirmadan seyreder, tüm sarkilari ezberlerdim [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) adam olacak çocuk susam sokağı şimdilik aklıma bunlar geldi Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:18 AM. |