![]() |
CEM UZAN sizce ne demek, CEM UZAN size neyi çağrıştırıyor? * uzan 'amadı daha ciğere cok sükür.. daha o kadar aklımızı kacırmamişiz demekkı. Birden ortaya çıkan ve zahmetsizce gelenler, aniden kaybolur ve sessizce giderler..... mazot 250 kuruş olacak [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) (ben inanmıyorum))) iktidara gelince hamileliği 3 aya indircekmiş nası olcaksa? ülkemizde kaç tane salak olduğunu bize resmen kanıtlayacak test çubuğu....... yüzünde kaç kat astar olduğunu tahmin bile edemiyorum [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) vicdani vecibelerden bahsediyor çıkmış televizyonlarda. ne yüzle tekrar gelmiş de ***inanın ben yaparım*** diyor? sanırım birşeyi iyi biliyor:millet balık hafızalı.bunu iyi bildiği belli.ama..ama..amaaa biri bu adama haddini bildirsin! ! lütfen [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) 20-25 yıl sonrasına yatırım yapıyor olmalı. Yoksa İmar Bankası, Telsim'in kesinlikle Motorola ayağı değil, halkı sımsıkı bir dolandırıcılığa düşürmesi... Unutulur şeyler değil.. Tayyyep e göre 1000 kat daha adam........adam olmadığı halde....))) ^^ İktidara gelirsek, hamileliği 3 aya indireceğiz^^ Cem Uzan'dan alıntıdır ))))) Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:11 PM. |