![]() |
HALI SAHA sizce ne demek, HALI SAHA size neyi çağrıştırıyor? * üzerine halı serilmiş olan (genellikle yeşil renklidir [img]/images/smilies/smile.gif[/img] sahalar... halısaha denince futbol futbol denince ben ben denince lampard, henry, ronaldo, hagi vs. akla gelir [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Her hafta yaptıgımız maçlardan sonra eve dönüş yolunda yaptıgımız muhabbetler maç kritikleri hatta birbirimizin yaptıgı artistik hareketleri yaparken rezil olma durumunun yaşandıgı haftanın 1 saatini arkadaşlarla beraber geçirebildigimiz mutlu dakikalar Ama artık yapamıyoruz çünkü bütün arkadaşlarım artık farklı şehirlerde kadro oluşturamıyom :'((( sen takıma fındıkları yedirip doping yaparsın, güvenmem sana:P Kudus maç yapalım. Getir 6 kişi.Ücreti bis öderiz,parayı bayanlara ödettirmişler dedirtmeyiz. oh bee ayakkabımı çıkarmadan basabildiğim bi halı buldum...............:P gözlüklerim nedeniyle veda ettiğimde doyamamıştım ona henüz..ne günlerdi[img]/images/smilies/frown.gif[/img] hayat boyu isteyip de yapamayacağım bişeyi hatırlattı...böhü:'( ben de maç yapmak istiyom... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:59 PM. |