![]() |
BIRAKMA sizce ne demek, BIRAKMA size neyi çağrıştırıyor? * beni uslandır beni yüreklendir beni deli edip bırakma bilsen nereleri var kalk gidelim beni hep buralarda bırakma beni aç bırak evsiz urbasız bırak beni sensiz bırakma beni ne yap biliyor musun beni yont beni arıt beni ayıkla Acılar vardı.. yüreğime sığdıramadığım sözlerle anlatamadığım yazarken ağladığım acılar.. hep ertelenmiş hayallerim bitmek bilmeyen kederlerim sessiz çığlık gibi şiirlerim ve bir de acılar vardı... belki senin acındı bu belki gülmemiş çocukların belki özlenen günlerin acısıydı... hasrette acı beklemek te geceleyin bir yıldız ağlar gökyüzünde yitirdiğim cenneti ver bana yıldızım ağlamasın gökyüzünde... Günahımı aL... Beni bana bırakma her acımda daha bir yakınım sanki sana hüzün yakışıyor belki bana yangına düşmüşüm aşkına vurulmuşum bak bana... Acılar hep var olsun Yeter ki sen beni bana bırakma Yeter ki sen BENİ SENSİZ BIRAKMA hadi beni öldür beni unut hadi beni göm yanlızlığa hadi bana hepsi yalan de BENİ BIRAKMA! ! ! ! ! ! ! ! ! ! bırakma burda beni bu ıssız karanlık sokaklarda bir şans daha ne kadar vakit geçmiş olsada elinde bişey vardır ve sıkıca tutyorsundur. Sinirlendiğin insanın çok sevdiği ve kırılgan bişey. Sen yavaş yavaş parmaklarını aralamaya başlarsın ve sinirlnediğin insan BIRAKMAAAA der. Ama sen parmaklarını zaten araladığın için o şey düşmüş ve kırılmıştır. Senden sadece şu duyulur ' efendim, duyamadım ' hınzırca gülümsersin.... bırak şimdi.....................:P kaçmaaaaaaa! beni bırakma, hayır, beni burda bırakamazsın beni terkedemezsin bu halde bırakıp gidemezsin kaçma nolursun kaçma nolursun yalvarırım kaçma beni burda bırakma beni bu halde bırakma gidemezsin beni terkedemezsin kaçma nolursun kaçma beni bu halde bırakma hayııııır hahahayırrrrr! ! ! [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Sana neeee. umutsuzca seslenişlerden biri. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |