![]() |
GEREKSİZ SORU sizce ne demek, GEREKSİZ SORU size neyi çağrıştırıyor? * beni seviyor musun? ? ? ? ? ? ? bugün allah için ne yaptın? - e sanane bundan aaa, sen mi geldin? - tabii ki hayır demek o kıza aşıksın, evlenmeyi düşünüyor musunuz? - önce bi tanışalım yawf. aaa, sen mi geldin? uyandın mı hayatım? Bazen de işaretler sanırım... En iyisi noktalar.. Bir değil üç tane olanından... Okuyanı gerekli gereksiz düşündürenden... -uyandınmı? -hayır ben uyur gezerim aynı zamanda konuşurumda... alış veriş yapılırken müşteriye sorulan ' size göre mi olacak? ' sorusu. ya sen ne soruluyorsa onun cevabını ver karşındaki neyi kime alacağını biliyor ki gelmiş zaten! herkes kararsız müşteri yerine konulmak zorunda sanki. gelen birine geldinmi demek sen ne yapıyosun...(körmüsün yoksa yeşillik olsun diye mi sordun canım ona göre cevap verecem..) kaptan-mesuuuut! 3 kişilik yer var sadece ulan...hadi bayan hadi, siz de binin artık! .. yolcu bayan-aaaa başka yer yok muuuaa? kaptan-güzel kardeşim, bacım...hadi... yolcu bayan-ay ben binmesem olur muuuaa? Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 PM. |