![]() |
ALTIN sizce ne demek, ALTIN size neyi çağrıştırıyor? * ‘Altın ne oluyor, can ne oluyor, İnci, mercan da nedir? Bir sevgiye harcanmadıktan, Bir sevgiliye feda edilmedikten sonra… Mevlana celaleddin rumi Baykuşu altın kafese koymuşlar yine de vatanım demiş. altının değeri buradan anlaşılmaktadır [img]/images/smilies/smile.gif[/img] haramdır! yani erkeklere Bilezik,yüzük,küpe,künye,kolye gibi.. Tıpkı altının tüm ziynet eşyasının temeli oluşu gibi. O´da bize öylesine yakın, öylesine bizimdir! İsmi ve şekli ziynet eşyasından soyutlayın 'Altın' apaçık hale gelir. İsimden, şekilden ve bunların yarattikları arzulardan ve korkulardan kendinizi kurtarırsan geriye ne kalır? Beni hor görme gardaşım. Sen altınsın,ben tunç muyum? Aynı vardan var olmuşuz. Sen gümüşsün,ben sac mıyım? ölürüm onlar için hemde değerleri çok arttı Altının içine atsan bir tanesine bulaşmamak.... pek pahalı bir safran sarısı çeşitli modellerden oluşan göz kamaştırıcı taş gibi bişey Alf'in gezegenindeki en değersiz nesne.Ordada köpük değerliymiş Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 AM. |