![]() |
AFRODİZYAK sizce ne demek, AFRODİZYAK size neyi çağrıştırıyor? * güsel hemde cok güsel bi şey olmalı[img]/images/smilies/tongue.gif[/img] cinsel gücü artıran anlamında.Yunanca bir terimdir.mesela Ginsteng kökü afrodizyaktır. Kullanılıp yarar sağlanmış olduğu söyleniyorsa,her tipe girebilen nesnelerin genel adı. Geçen gün keçinin boynuzunu çalarken yakalananlar görülmüş köyde [img]/images/smilies/smile.gif[/img] tanıtımda afrodizyağı gördüm. nasıl yetiştirilir.ve nasıl yağ elde edilir.dış ülkelere milyonlarca dolar ödeniyor neden biz kazanmayalımbilginiz varsa bana meil. atarsanız sevinirim saygılarımla Aspirin kolayla karıştırıldığında afrodizyak etki gösteriyomuş...denemedim hiç tabi,sadece duyum...sizde denemeyin azabilirsiniz bellimi olur.)) dedelerin aldıkları aganigi aganigi yani fiskobirlik Çilek'le Muz'u,ılık çikolata içine atın ve mideye indirin.İşte bu domuz sıkısı bir bardak viski (JB) , yanında bitter çikolata tabii (kıro'dan kalan alışkanlık [img]/images/smilies/smile.gif[/img] En etkili afrodizyak aşktır. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:39 AM. |