![]() |
LAHMACUN İÇİNE KEBAP SARIP YEMEK sizce ne demek, LAHMACUN İÇİNE KEBAP SARIP YEMEK size neyi çağrıştırıyor? * bu arada bir tarif bekliyorum hala, özel...ha böyle zevksiz bi şey değil...yaz artık şunu yaaaaaa :-)) tamam pisboğazımdır da,bu kadarını da hiç düşünmedim....ama bir denemek istiyorum ama utanıyorum da adamlar ne der şimdi? ya niye olmak istediğimiz gibi olamıyoruz bak bunu deneyeceğim,insanlar ne der diye deneyemiyorum kimbilir nasıl bakarlar? .... geniş mide.... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ya da............ geniş kapsamlı midesizlik......... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ... Bu daha neki, yine birbiri ile uyum oluştaran yemek bunlar.. Ya ekmek arası suçuk yaptıran kişinin, suçuğun yanında tahin helvası doldurduğunu söylesem ne dersiniz....! ! ! ...(tabi bunu yapan kişilerin kim olduğunu söylememe gerek yok... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] .... malum eski belediye başkanı.. Birtanesini bulamayanlar var... Bunlarsa ikisini bir arada yiyiyor... Zevke bakın ya... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 PM. |