![]() |
HABER sizce ne demek, HABER size neyi çağrıştırıyor? * Sabah televizyonu açtım, tesadüf o ki bu müthiş haber o anda gözüme isabet etti. Alt yazı aynen şöyle… "Bahçesine giren ineği kocası sanan kadın ineği pompalı tüfekle öldürdü…" [img]/images/smilies/smile.gif[/img] aldığın nefesten bile haberim var güzel kadın. çay ocağındayım gazetenin sayfalarını ceviriyorum dünyadan haberler........... afganistanda 4 türk şehit oldu zaten haberdar olduğum haberini okuyorum ve annene yazdığın mektubu içeri girenin ilk cümlesi: gördünüz mü, duydunuz mu oluyor gazete elden ele dolaşıyor insanlar dedikodunu yapıyor dümya dönüyor hayat sürüyor....... Allah yolunda öldürülenlere (şehitlere) de ölüler demeyin. Hayır, onlar ölü değil diridirler, ama siz bunu hissedemezsiniz haberin yok durmuş dünya..niye? ? haberden çok ne var ki,hayatımız haber Reha Muhtar'ın elinde kabusa dönüşebilen kavram. ali kırca. hele seni hele seni... dong dong. r etmeyi düşünen çok sayıda fenerbahçe taraftarı müşaade altında! iyaahahahhaaaa yyy Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 AM. |