Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=495)
-   -   abdullah gul un herkesi kucaklamasi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=129233)

bluemoon24 06-01-2009 07:02 PM

abdullah gul un herkesi kucaklamasi

* her kesimin sorunlarını dinleyeceğim anlamına gelen eylem.

* şahsen kucaklanmayı sevmem. bu arkadaş da beni ve benim gibileri kucaklayacağını ima etmiş. yanlış ediyor.

kaldı ki dönek

* bir insan tarafından kucaklanılmak herhalde ki kötü olsa gerek.

unutmadan,

kesin okuyun... çift yıldız buradan geliyor.

* yapamaz.. zira kolları yetişmez. kendisi biraz iri kemikli olmasından mütevellit kollarını asla tam olarak kavuşturamayacaktır. güven verecek fakat başarısız olacaktır..

* SEÇiMLerin sonucu gibi yorumlanabilecek durumdur.

hani, 2 kişiden biri akp'ye oy verdi, biz de çevrelerimize baktık ve bu oranı doğrulayamadık,

"ulan kimse akp'ye oy vermemiş. peki bu adamlar %47'i nasıl aldı?" dedik ya ardından...

işte abdullah gül de, tayyip de ikidir üçtür hatta bilemedin dörttür kucaklıyor birilerini...

işte ben de soruyorum etrafıma,

"bu adamlar ne seni ne beni kucakladı. e o halde kimleri kucakladılar böyle hevesle de bağırıyorlar?" diye.

işte. sorular.

* genel seçim sonrası da kendilerinden olmayanları kucaklayacaklarını söyledilerdi. örnek vereyim tam olsun: köşe yazarını öyle kucakladılar ki, vatandaşlıktan çıkaracak kadar.. hatta o gün bugün kucaklanmaktan köşe bucak kaçar oldum. kucaklamaktan ziyade yasalara uysun yeter.

* akla hande yenerin romeo isimli 45liğinin getirir.

''sabaha kadar kucaklar beni abdullah abdullah abdullah abdullah'' şeklinde bir adet coverı yapılabilir.

* geç bunları abdullah bey geççççç.. denilesi durum. herşeyleri özde değil sözde olan bir grubun temsilcisinin oyunları.

* dinimizce tasvip edilmeyen bir durumdur. kendisini buradan duyurulur.

* "herkes"in içinde tc kimliği taşıyan terör destekçileri, ülkeyi satan hatta beleşe ona buna pay edenler, rejime tehdit oluşturanlar, en önemli kurumlarımızdan orduya laf edenler, eşi türkiyeyi aihm e şikayet edenler... ve daha bunun gibiler varsa ben herkes değilim, hiç kimseyim.

* yok, asker babam kiziyor beni kucaklamasin.

* ister istemez aklıma geldi

* sevgi belirtisidir.

* *

* youtubeda izlemiş olduğu bir videodan etkilenerek bu kararı almıştır.

* hayrunnisa gul'u baglayan bir konudur. bize dusmemektedir.

* paşa dedemi mezarda takla attıracak durumdur, beni ellemesin.

* bugune kadar bir tek rte ile kucaklastigini gorduk. zaten turkiye'nin %47'si de kendisini kucaklamis durumda geriye kalan %53'luk kisma dokunmasin zira kendisine yarardan cok zarar getirir. hem kucaklasirken allah korusun laiklik, ataturkculuk virusu bulasir tedavi edilemez ve akp'den ihrac edilir.

edit: bazi gercekler asla degismez. gul kokusu sizi sarmis ruyalar alemine dalmissiniz. uyandiginiz zaman karsilasacaginiz manzarayi ne siz ne de sizden sonrakiler begenecekler.

* ozel ders aldigi soylentileri cinnah fisiltilari olarak kaydedilmistir.

* KARISINDAN BAŞKA 3 KADINI DAHA KUCAKLAMASI NORMAL KARŞILANABiLiR ONU SEÇENLER TARAFINDAN ANCAK HERKESi KUCAKLAMASI ONLAR iÇiN BiLE FAZLA GELiR.

* kucaklarken pandik atmak

* yanlis onerme. abdullah gul herkesi kucaklayamaz. sofudur. en azindan kadinlara yaklasamaz.

* cumhurbaşkanı olduktan sonra, erdoğanın sabaha kadar kucaklar beni apo apo apo diye söylemesi muhtemel şarkısı.*

* gul bizi disco ya gotur.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:43 AM.