![]() |
abdullah gul un herkesi kucaklamasi * her kesimin sorunlarını dinleyeceğim anlamına gelen eylem. * şahsen kucaklanmayı sevmem. bu arkadaş da beni ve benim gibileri kucaklayacağını ima etmiş. yanlış ediyor. kaldı ki dönek * bir insan tarafından kucaklanılmak herhalde ki kötü olsa gerek. unutmadan, kesin okuyun... çift yıldız buradan geliyor. * yapamaz.. zira kolları yetişmez. kendisi biraz iri kemikli olmasından mütevellit kollarını asla tam olarak kavuşturamayacaktır. güven verecek fakat başarısız olacaktır.. * SEÇiMLerin sonucu gibi yorumlanabilecek durumdur. hani, 2 kişiden biri akp'ye oy verdi, biz de çevrelerimize baktık ve bu oranı doğrulayamadık, "ulan kimse akp'ye oy vermemiş. peki bu adamlar %47'i nasıl aldı?" dedik ya ardından... işte abdullah gül de, tayyip de ikidir üçtür hatta bilemedin dörttür kucaklıyor birilerini... işte ben de soruyorum etrafıma, "bu adamlar ne seni ne beni kucakladı. e o halde kimleri kucakladılar böyle hevesle de bağırıyorlar?" diye. işte. sorular. * genel seçim sonrası da kendilerinden olmayanları kucaklayacaklarını söyledilerdi. örnek vereyim tam olsun: köşe yazarını öyle kucakladılar ki, vatandaşlıktan çıkaracak kadar.. hatta o gün bugün kucaklanmaktan köşe bucak kaçar oldum. kucaklamaktan ziyade yasalara uysun yeter. * akla hande yenerin romeo isimli 45liğinin getirir. ''sabaha kadar kucaklar beni abdullah abdullah abdullah abdullah'' şeklinde bir adet coverı yapılabilir. * geç bunları abdullah bey geççççç.. denilesi durum. herşeyleri özde değil sözde olan bir grubun temsilcisinin oyunları. * dinimizce tasvip edilmeyen bir durumdur. kendisini buradan duyurulur. * "herkes"in içinde tc kimliği taşıyan terör destekçileri, ülkeyi satan hatta beleşe ona buna pay edenler, rejime tehdit oluşturanlar, en önemli kurumlarımızdan orduya laf edenler, eşi türkiyeyi aihm e şikayet edenler... ve daha bunun gibiler varsa ben herkes değilim, hiç kimseyim. * yok, asker babam kiziyor beni kucaklamasin. * ister istemez aklıma geldi * sevgi belirtisidir. * * * youtubeda izlemiş olduğu bir videodan etkilenerek bu kararı almıştır. * hayrunnisa gul'u baglayan bir konudur. bize dusmemektedir. * paşa dedemi mezarda takla attıracak durumdur, beni ellemesin. * bugune kadar bir tek rte ile kucaklastigini gorduk. zaten turkiye'nin %47'si de kendisini kucaklamis durumda geriye kalan %53'luk kisma dokunmasin zira kendisine yarardan cok zarar getirir. hem kucaklasirken allah korusun laiklik, ataturkculuk virusu bulasir tedavi edilemez ve akp'den ihrac edilir. edit: bazi gercekler asla degismez. gul kokusu sizi sarmis ruyalar alemine dalmissiniz. uyandiginiz zaman karsilasacaginiz manzarayi ne siz ne de sizden sonrakiler begenecekler. * ozel ders aldigi soylentileri cinnah fisiltilari olarak kaydedilmistir. * KARISINDAN BAŞKA 3 KADINI DAHA KUCAKLAMASI NORMAL KARŞILANABiLiR ONU SEÇENLER TARAFINDAN ANCAK HERKESi KUCAKLAMASI ONLAR iÇiN BiLE FAZLA GELiR. * kucaklarken pandik atmak * yanlis onerme. abdullah gul herkesi kucaklayamaz. sofudur. en azindan kadinlara yaklasamaz. * cumhurbaşkanı olduktan sonra, erdoğanın sabaha kadar kucaklar beni apo apo apo diye söylemesi muhtemel şarkısı.* * gul bizi disco ya gotur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:43 AM. |