Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=247)
-   -   Ben normal biri değilim.Delimiyim acaba? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=624478)

ac_milan_ac 09-02-2015 07:39 PM

Cevap: Ben normal biri değilim.Delimiyim acaba?

Arkadaşlar ben yine gittim.Kendimi kaybettim.Çok mutsuzum.Size anlatmak istiyorum.Üniversiteye başladım bu sene.Mesela yurtta 2 kişilik odada kalıyorum.Oda arkadasım cok iyi ortam kuruyor sosyal anlamda cok iyi biri ve ben ona kendimi asosyal sürekli odada oturan biri göstermemek icin tüm günümü kütüphanede bilgisayar basında geçiriyorum.Hazırlık oldugumdan derslerim her gün 12 de bitiyor geride bommboş bir zamanım kalıyor.İnanın dünyanın en boş insanıyımdır su anlarda.Biriyle konusamıyorum.Bir şey hakkında konuşurken birden sonra tıkanıveriyorum sessizlik oluyor karşımdakide benden kaçmaya başlıyor.Oda arkadaşım şaka yollu bana takılıyor arkadaşlar arasında olabilecek gibi ama ben onun altında bir bit yeniği arıyorum.İşte beni çok sessiz gördü ondan böyle şakalar yapıyor beni sevdiginden degil falan gibi.İyi niyetli biriyim belkide tüm sorunum budur.Herkesle iyi anlaşmak hiçbir problemimin olmamasını istiyorum.İnsanlardan korkuyorum galiba.Haftasonuda amcamlara gidiyorum onların ogluda benimle aynı okulda.Onlardaykende onları sıkıyorum benim yüzümden evden dısarı cıkamıyolarmıs gibi hissediyorum.Mesela kuzenim dün arkadasıyla bizim odaya geldi onlar benim oda arkadasımlada cok iyi anlasıyolar.Ben sessiz ezik büzük oturuyorum yanlarında.2 doktorun çocuguyum.Bide şimdi ilk defa aileden ayrıldım.Ananemle dedemle büyüdüm ben.Haftasonları hep onlarda toplanırdık cok severdim.Artık öyle bi durumda kalmadı.Hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum.Yolda yürüyorum ama diğerlerinin yanında ezik gibi hissediyorum kendimi.Oda arkadasımla aram iyi olsun diye saçma sapan sorular soruyorum yarın sucuk alayım mı falan diye oda al diyor orda bitiyor gerisi gelmiyor.Şimdi bakınca bunların küçük problemler oldugunu gördüm ama beni cok sıkıyor bu durum.Alışınca ortama her şey geçiveriyor ama alışmamda 2-3 yılımı alıyor.Benim bir an önce açılmam gerek.Bu yaşıma geldim daha hiç kız arkadasım olmadı.Tipim var giyimim var durusum var ama allah böyle bir beyin vermiş işte.Benim beynim derslere iyi çalışıyor ama sosyal anlamda 0 ım.Çok mutsuzum ne olur yardım edin :(

ac_milan_ac 09-02-2015 10:57 PM

bu site ölmüş . Şimdi sitenin üstün yöneticileri mesaj atacak böyle yorumlar yapmak yasaktır diye.Böyle yapmak yerine sorunla yüzleşin siteyi forumu ayağa kaldırın bence.Bu bir eleştiri yanlış anlaşılmasın.

mesa 10-02-2015 09:08 AM

önemli olan kendinin farkına varabilmek ve değişimi istemek ben de yaklaşık olarak 1 aydır bu sitedeyim günlerdir tüm yorumları okuyorum ve senin durumundan daha kötü olan olanların bile daha iyi olduğunu görüyorum .istersen sürekli yorum oku motive olursun bu arada maalesef site çok sessiz ve paylaşım az belkide kendilerini daha iyi hissettikleri için buraya uğramayı düşünmüyorlardır :)

ac_milan_ac 10-02-2015 07:34 PM

yani diyorsunuzki ben kendim çok fazla sorun yaratıyorum kendime değilmi :) bende farkındayım bunun ama olmuyor bir türlü kurtulamıyorum su düşünme lanetinden.Düşünde düşün düşünde düşün...Valla bunaltıcı bir şey yaa...Evet ya eskiden böyle değildi buralar bir şey olmuş şimdi yorumumu görünce bana kızacaklar yine :D

mesa 11-02-2015 08:44 AM

sadece telkinleri dinlemeye odaklan çok iyi gelecek

suude 11-02-2015 02:50 PM

C ok dua et namaz kil bakalim o zaman belki biseyler duzelir sonucta insanlara bu ozellikleri allah vermis demi diger insanlar ne derse desin bi faydasi olmaz

mehtap1606 13-02-2015 01:17 AM

Kotuyken iyi olup artik buraya ugramak insanlarin aklina maalesef gelmiyor ben de kotuyken gelmistim iyi oldum 1 sene ugramadim simdi yine burdayim ☺

mehtap1606 13-02-2015 01:20 AM

Telkin telkin telkin hem bilincalti burdaki ritmotrans telkibleri dinlemeli hem de sozlu gun icinde kendine guzel hosuna gidecek seyler soylemelisin ve ayni zamanda gozunun gordugu yerlere motive edici seyler de yazabilirsin avuc icine dolap kapaklarina..vb

ac_milan_ac 13-02-2015 02:14 PM

aynı kaderi paylaşıyoruz bende gecen sene iyiydim hiç uğramadım forumdakilerin hayatları yolunda galiba :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM.