![]() |
LÜTFEN ŞU SF LİNKLERİ İÇİN Bİ ŞEYLER YAPIN Sizden ricam lütfen şu (.s.f.) linkleri ni onarın hani içlerinden biri saglam olsa mesela dogaya ihtiyacım var benim. Ama doga yerine ney ile de idare ederim O da yok.. ATAKAN BEY ve SİTEYİ YÖNETİMİNDEKİ DİGER ARKADAŞLAR dikkatine.. Teşekkürler.. |
Cevap: LÜTFEN ŞU SF LİNKLERİ İÇİN Bİ ŞEYLER YAPIN Alıntı:
Linkler bunlar: 1-Sosyal fobi New Age muzik-- 2.Sosyal_Fobi_NewAge_.mp3 2-Sosyal fobi Ney -- 3.Sosyal_Fobi_Ney_.mp3 3-Sosyal fobi Klasik muzik -- Sosyal_Fobi_Klasik_Rambetiko.mp3 4-Sosyal fobi Akarsu(Doga)-- 1.Sosyal_Fobi_Akarsu_.mp3 |
Cevap: LÜTFEN ŞU SF LİNKLERİ İÇİN Bİ ŞEYLER YAPIN elparanoıd bu linklerden indirdim muzikleri ama windows media playerda calmıyor linklerde mi sorun var acaba |
Cevap: LÜTFEN ŞU SF LİNKLERİ İÇİN Bİ ŞEYLER YAPIN Alıntı:
|
Cevap: LÜTFEN ŞU SF LİNKLERİ İÇİN Bİ ŞEYLER YAPIN teşekkür ederim ama yine indiremedim bende mi sorun var anlamadım yukardaki linkleri deniyorum yine hata veriyo neyse zaten 1 hafta sonra bolluk bereket cd şiparişi vermeyi düşünüyorum artık onunla birlikte gönderirler herhalde ... |
Cevap: LÜTFEN ŞU SF LİNKLERİ İÇİN Bİ ŞEYLER YAPIN slm sf doga versyonu kaldırılmış tekrar yüklemeniz mümkün mü diger versyonlar fazla ses çıkardıgı için gece dinleyemiyorum şimdiden teşekkür edrim inşallah koyarsınız. |
Cevap: LÜTFEN ŞU SF LİNKLERİ İÇİN Bİ ŞEYLER YAPIN Arkadaşlar haklı. Ben de baktım. Doğa versionu silinmiş... |
Cevap: LÜTFEN ŞU SF LİNKLERİ İÇİN Bİ ŞEYLER YAPIN evet açılmıyo.birde arkadaşlar yazılı telkinler var dusun2ve sanırım bunlar dinlenebiliyo ama ben açamadım siteye yeni üye oldum ve çok karışık.yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: LÜTFEN ŞU SF LİNKLERİ İÇİN Bİ ŞEYLER YAPIN bu soruya yanıt vermekten dilimizde tüy bitti :))))) www.telkinmp3.com dan hem dinleyebilir hem indirebilirsiniz. sevgiyle kalın. |
Cevap: LÜTFEN ŞU SF LİNKLERİ İÇİN Bİ ŞEYLER YAPIN sıradaki soruyu tahmin edebiliyorum. burda sadece su sesi var, ya da ney, telkinleri duyamıyorum. y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 AM. |