| ||||||||||
|
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi Yüz kızarması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: skucu Nickli Üyeden Alıntı cevap veren yok mu yüz kızarması telkini bildiğim kadarıyla kişiye özel yapılıyor ayrıca kızarmakla ilgili her konuya yazığım gibi buraya da yazayım ben de çok kızarıyordum arkadaşlar işte hocalarımın ,ailemin ,arkadaşlarımın yanında onlarla konuşurken felan...her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Bulunduğu yer: kayseri
Tesekkür: 52
31 Mesajinıza toplam 102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() yüz kızarması telkini bildiğim kadarıyla kişiye özel yapılıyor ayrıca kızarmakla ilgili her konuya yazığım gibi buraya da yazayım ![]() ![]() bunların yanında da tabikide telkinler çok işe yaradı ben ego-kendine güven-sosyallik artırıcı-sosyal fobi-mutluluk telkinlerini dinliyorum hani öyle saatlerce dinlemeye vaktim olmuyor pek ama enazından pc başına her geçtiğimde dinliyorum ve kendimi kabul ediyorum kızarsam da toplum önünde konuşamasamda ne yapayım ben buyum diye kabul ettim kendimi bunların üstüne gittikçe emin olun uzaklaşıyolar bizden..inşallah atlatırsınız hepinize sevgiler.. ![]()
__________________ Can verme sakın aşka aşk afeti candır.. Aşk afeti can olduğu meşhuru cihandır .. Sakın isteme sevdayı gam aşkta her an. Kim istedi sevdayı gamlı aşk ziyandır.. ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
kizarmasi |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi Yüz kızarması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: skucu Nickli Üyeden Alıntı cevap veren yok mu yüz kızarması telkini bildiğim kadarıyla kişiye özel yapılıyor ayrıca kızarmakla ilgili her konuya yazığım gibi buraya da yazayım ben de çok kızarıyordum arkadaşlar işte hocalarımın ,ailemin ,arkadaşlarımın yanında onlarla konuşurken felan...her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi