![]() |
Ynt: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli? Kardeşim sana katılıyorum ama kendimizide kimseden üstün görmemeliyiz bence mutluluğun sırrı dengede yatıyor vesselam... actionsmile |
Ynt: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli? Özellikle fobiler konusunda öneriler pek fazla işe yaramiyor.Ne kadar saçmada olsa korkular kişi bunu bilsede eli kolu bağlaniyor. sf liler için sitemiz bence bir nimet.Bana gelen yorumlar ki bir kismi sitede yayinlandi telkinleri dinleyen onlarca sf'linin çok aşama kaydettiklerini gösteriyor. |
Ynt: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli? şimdi birşey sorucam Atakan abi bu sf için ben ego+suçluluk ve kendine güven telkinleri dinliyorum.Buradan sonra sos. arttırıcı+sosyal fobi+başkalarının düş. önemsememe + topluluk karşısında konuşma bu sırayı takip etmek istiyorum. 1.sorum sıralama nasıl iyimi acaba 2.sorum ise ego,suçluluk ve kendine güveni dinledikten sonra bunları kesipmi diğerlerine geçmeliyiz yoksa bunlar sürekli sabit olarakmı kalmalı diğerlerini extradanmı dinlemeliyiz nasıl olacak ya kafam karıştı şaşkın ne düşünüyosun Aktakan abi? |
Ynt: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli? Alıntı:
Ego telkininin sabit olarak listenizde kalmasini oneririm.Suçluluk telkini ise bir süre sonra çikartilabilir. |
Ynt: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli? bende şöyle bir örnek vereyim.. dün cafe'ye gittik arkadaşlarla... girer girmez içim kıpır kıpır oldu.. anlayamadım hiçbir şey.. korktum ordan sanki.. normalde zaten cafe sevmem de orayı daha bir sevmedim.. zaten dumanaltıydı.. her insan dönüp bana bakınca bir tuhaf oldum.. yeni girdik diye bakıyorlardı sanırım olabilir ama ben bunu fazla büyüttüm.. bi de hiç tanımadığım insanlarla karşılaştım o cafede.. arkadaşlarım tanıyordu öyle bi merhabalaşma oldu aramızda.. ama ben kendimi hemen oradan atmak istedim.. utandım hepsinden.. sebebini bilmiyorum.. sanki ben onlardan düşük seviyedeymişim gibi geldi.. ama hepsi uyuşturucu kullanan, benim ağzıma daha sürmemiş olduğum nargileyi içen tiplerdi.. kahve gibiydi bi dolu erkek vardı belki de erkeklerden korkuyorumdur.. bu bi sosyal fobi mi? insanların benim dış görünüşümü küçümsediğini düşünüyorum bu tür yerlerde bulundukça.. kilo problemim olduğu için |
Ynt: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli? bende de sosyal fobi var öyle yüksek seviyede deil ama insanı sıkacak derecede.Bende mesela eskiden yabancılar arasında yerli yersiz kızarırdım.Bu sorunumu eft denilen yöntemle aştım artık kızarmıyorum derty.geçmişte yaşadığım bir olay üzerinde çalıştım bir kaç gün ve sonuç muhteşem bence telkinlerin yanı sıra eft de yapın |
Ynt: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli? merhaba özlem hanım eft dediğiniz yöntemi biraz daha açarmısınız |
Ynt: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli? merhabalar ismail.. hismiley özlem de bilgilerini paylaşır thumbsanim ama dilersen o zamana kadar aşağıda vereceğim linkden ön bilgi edinebeilirsin.. pc05 http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft-b316.0/ |
Ynt: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli? teşekkürler **shamanic** gssmile |
Cevap: Sosyal Fobililer Neleri Dinlemeli? selam allah hepimizin yardımcı olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 AM. |