![]() |
Sosyallik Artırıcı Evcil Hayvanlar Merhaba arkadaşlar, Sosyal fobisi olan ya da sosyal yaşamında artış olmasını isteyen arkadaşlar için dün bir şey keşfettim. Kedimi aşı yaptırmaya götürüyordum. Kedim taşıma kafesinde fakat kediyi gören herkes bana gülümsüyor, bir şekilde iletişime geçiyor. Ya sorular soruyor, ya ne kadar güzelmiş, adı ne cinsi ne vs sorular geliyor. Evcil hayvanınızla dışarda gezmek bu açıdan çok yararlı olacaktır. Çünkü gerçekten yoğun bir şekilde ilgi üstümdeydi. Sevgiler... |
Cevap: Sosyallik Artırıcı Evcil Hayvanlar Evde evcil hayvanla haşır neşir olmanın da psikolojiyi düzelttiğini duymuştumm :) ele avuca gelen bişeyin; misal kedi köpek, işe yaradığına eminim ama balık kuş vb. hayvanlarla ben pek etkileşim kuramadım :D |
Cevap: Sosyallik Artırıcı Evcil Hayvanlar Evet çok doğru. Evde kedi, köpek gibi sevimli, hareketli bir evcil hayvan psikolojiyi düzeltiyordur, buna inanırım. Balıktan ben de emin değilim :) Ama etkileşim içinde olabileceğin bi hayvan gerçekten çok faydalı. Yalnızlığını alıp götürüyor adeta. Yaşam enerjisi veriyor. Bir canlının hareketlerine şahit olmak sana can katıyor. Yani bana y789 |
Cevap: Sosyallik Artırıcı Evcil Hayvanlar :D Ah eve çıkarsam bende alıcaaaamm ;)) |
Cevap: Sosyallik Artırıcı Evcil Hayvanlar Benim şu an 2 aya yakın bir alman kurdu yavrum var... 20 günlük iken bana geldi cidden çok iyi etki yapıyor fakat daha gezdirmem mümkün olmadı 5 aylık olana kadar yasak aşılarımız var... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:47 PM. |