Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Çocuklarla İletişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=690)

hayatimdegisti 21-01-2007 03:17 PM

Çocuklarla İletişim
 
Çocuklar ile iletişimde net tepki vermek önemlidir.Aslında çocuklar vermiş olduğunuz tepkide beden dilinizi ve kararlılığınızı çok iyi analiz ederler.

Bir üyemiz daha önce kendisini dinlemeyen çocuklarının artık kendisinin sözünü dinlediğini belirtti.

Çocuklar ile iletişimde benzer etkileri hissedenler bu bölümde paylaşabilirler.

Zamanla çevreniz ile çok daha iyi empati kurabildiğinizi görebileceksiniz.Çocuğunuz ile yada başka çocuklar ile daha iyi iletişim kurabiliyorum diyenler burada paylaşsınlar.

hayatimdegisti 22-11-2007 10:44 PM

Ynt: Çocuklarla İletişim
 
Benim için bir üyemizin yaptığı ilginç bir yorum vardi.Eskiden çocuklarım bile beni takmazdıArtık ne söylesem dinliyorlar diye.
Gerçektende telkinler sonrası yaydığınız enerji çocuklar tarafında hissedilmekte ve iletisiminizin daha iyi olmasını sağlamaktadır.
Bu konu ile ilgili değişim hissedenler deneyimlerini bu bölümde paylaşabilirler.

MalloryKnox 30-06-2008 05:31 PM

Ynt: Çocuklarla İletişim
 
Bu başlığı görene kadar bu etkiyi farketmemiştim. Geçen hafta ailemle beraberdim. 6 tane yiğenim var. Pek sözümü dinlemezlerdi, hatta kucağıma bebek alsam nasıl oyalayacağım diye düşünürdüm. Geçmiş zaman kullanıyorum çünkü geçen hafta yiğenerimle çok güzel vakit geçirdim. Hepsiyle tek tek ilgilendim, sevgimi daha iyi ifade ettim. Hatta 9 aylık yiğenim huysuzluk ettiğinde konuşarak onu sakinleştirdim. Ablam da çok şaşırdı bu duruma. Çocuklarla daha yakın diyalog kurmak gerçekten çok keyifliymiş, günlük yaşamı unutup deşarj olmanızı sağlıyorlar.

yeni bir hayat 05-09-2008 01:04 AM

Ynt: Çocuklarla İletişim
 

Evet, telkinler bu konuda da etkisini gösteriyor. Gerçi çocuklarımla ve başka çocuklarla da iletişimim iyidir. Beni sever ve sayarlar.Benim bu konuda, benden yaşça büyük olanlarla iletişimimde büyük gelişmeler oldu.Tepki vermem gereken konularda , tavrımı daha net koyabilmeye başladım.Daha doğrusu benim tavrımı ortaya koyuş şeklim yanlıştı sanırım. tepki değil de yanıt vermek ; hem daha sağlıklı ilişkiler yaşamanızı sağlıyor, hem de saygı uyandırıyor. Ailemin en küçüğü olduğum için bu yaşımda bile bazı şeylerime karışılması,hala adıma kararlar alınmaya kalkılması artık tarih oldu. Bu çok güzel bir gelişme. Artık her konuda bana güvenmeyi öğreniyorlar. Bu da hayatımı kolaylaştırıyor. super

cedrus48 05-09-2008 07:29 AM

Ynt: Çocuklarla İletişim
 
Telkinleri belki benim hayatıma en büyük faydası çocuklarımla ilişkilerim farklılaştı.Onlara karşı tavırlarım eskiye göre çok daha sevecenleşti.Eskiden işten geldiğimde yorgunluktan ya uyur yada televizyonun başına geçip yorgunluğumu film izleyerek giderirdim.Çocuklarıma yeterince zaman ayırmazdım.Oysa telkinleri dinlemeye başlayalıdan bu yana artık işten gelince uyumak veya televizyon seyretmek yerine çocuklarımla vakit geçirmeya başladım.onları daha fazla dinlemeye başladım.Onlarda bendeki bu değişikliğin farkındalar.Hatta dün oğlumda telkinleri dinlemeye başladı.Telkinlerle hayatım değişti dersem yalan konuşmuş olmam.Tam sitenin adına yakışır etkisi olduğunu çok açık şekilde söyleyebilirim.

cosy 20-10-2009 02:04 PM

Cevap: Ynt: Çocuklarla İletişim
 
Bu bölümü okuyana kadar farketmemiştim, evet benim oğlumla olan ilişkim de farklılaştı. Daha önce de kötü değildi, fakat sözümü daha bir dinler oldu....

gurbetci 21-10-2009 12:14 AM

Cevap: Çocuklarla İletişim
 
Ben cocuklarima direk tepki veriyorum, farkinda oldugum zaman daha dikkatli davraniyorum ama cogu zaman yorgun oldugum icin farkinda olmadan tepki veriyorum ve otorite saglayamiyorum cocuklarima karsi. Bu konuda ben de kendimi daha fazla gelisrtirmek istiyorum lutfen yardimci olun.

cosy 03-11-2009 09:53 AM

Cevap: Çocuklarla İletişim
 
Sevgili Gurbetçi,
Çocuklarla iletişimimizin iyi olası için önce kendi içimizi düzenlememiz gerekiyor. Telkinleri dinlemeye ve bu konularda okuyup gelişmeye devam. Kendimizi ne kadar sever ve güvenirsek bu enerji dalgaları karşımızdakilere ulaşır onlar da aynı şeyleri hisseder. Olumlu telkinler yapmak da çok önemli. Kendi içimizdeki yolculuk biz ölene kadar devam edecek. Ben oğluma kızdığım zaman hemen aklıma şu geliyor : Bu çocuğu ben istedim, gelişini bekledim, geldiğinde onu çoşkuyla karşıladım. Büyümesini de sabırla izlemeliyim, ona sinirlenmeden sözümü dinleyene kadar sabırla tekrarlamalıyım. Zor iş... Kolay değil... Sonunda bakıyorum, ben pes etmezsem kararlı olduğumu anlayıp o geri çekiliyor. Tepkimi kontrol edemediğim zamanlarda sonrasında mutlaka telafi ediyorum. Anne babalık zor, inan bana herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyor. Kestirmeden sözün dinlensin istiyorsan onu bir şekilde korkutup, korkuyla ona hükmetmeyi seçebilirsin (tehdit veya dayak), ben bunu hiç istemem onun için zaman zaman küçük olaylarda ona taviz verip (egosu ezilmesin) önemli konularda diretiyorum. Sevgiler...

gurbetci 09-11-2009 09:27 PM

Cevap: Çocuklarla İletişim
 
cok tesekkur ederim sevgili cosy. Benim en zayif taraflarimdan birisi de sabirsiz olmam. Calisan bir anneyim ve cok yoruluyoru. Ama saglam karakterli cocuklar yetistirmek icinde sabrin cok onemli oldugunu biliyoru. Yazdiklarini da cok begendim arasira boyle hatirlatmalari okuyunca insan bir silkeleniyor. sagol ...

gurbetci 09-11-2009 09:28 PM

Cevap: Çocuklarla İletişim
 
oglun icin yaptiklarini ben de uygulamaya calisacagim o an hatirlarsam tabiii


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.