![]() |
geçmişin etkisinden dolayı çok umutsuzum terli345ben deha önce çok sayıda ilaç kullandım.ama ne sosyal fobi ne depresyon ne de okb de bir ilerleme oldu.tüm tedavi ümidim bitti derken bu forumla karşılaştım.geçmişin etkisinden dolayı yinede hayal kırıklığı yaşayacağım gibi bir his var içimde.ayrıca şunu merak ediyorum telkini 8 saat,10 saat,15 saat veya 18 saat dinlemek arasında fark var mı. |
Cevap: geçmişin etkisinden dolayı çok umutsuzum bu sitenin amacı kendimizi dışardan değil içeriden değiştirmek, düşünce biçimimizi değiştirmezsek bir arpa boyu yol kat edemeyiz, telkinlerin amacı da düşünce yapımızı değiştirirken bilinçaltımızın göstereceği dirençleri yıkmak. o yüzden özellikle ilk etapta ne kadar çok dinlerseniz tabi ki o kadar faydası olur. ama benim tavsiyem öncelikle iyileşebileceğinize, değişebileceğinize ve yaşamınızı değiştirebileceğinize inancınız olsun. Sevgiler |
Cevap: geçmişin etkisinden dolayı çok umutsuzum korkularınızdanm kurtulmak içinn çok ii yerdesinizz :) telkinin etkisi görmeye başladığıdızdaa bunuu sizde çok nett anlayacaksınızz.bakışınız durusnuzz dusunme şeklinizz değiştiğindee kendinizle gurur duyacaksınızz .. tekrar hoşgeldinizz |
Cevap: geçmişin etkisinden dolayı çok umutsuzum 8 saatden daha fazla dinlemeyin demişlerdi.Bence de o kadar fazla dinleme.Uygulama kısmına geç.Günün geri kalanı da uygulama için fırsatın olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 AM. |