![]() |
Mazeretim var Asabiyim Ben Arkadaşlar telkinler sonrası tepkileriniz dahamı net ne demek.Resmen 3 boyutlu ,netliğimi gören bi geri sıçrıyor. Önüme geleni desturlar oldum.Ama insanlar desturu aldıkdan sonr adaha dikkatli ve daha sıcak davranır oldular.Tabi ''hep ben haklıyım ukalaları ''hariç.Onlarda çok lazım değil zaten olduklarındada resmen enerjimi içiyorlarmış. Ama bu durum bu şekilde gitmez dilerim.Çünki insanları desturla nereye kadar.Kırmak ve küstürmekde var işin içinde. Ne dersiniz ölcekmiyim y789 |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben seni bilmem dee, ben o bahsettiğin 'hep ben haklıyım'cıları boğacaammm. . |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben Alıntı:
|
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben işin kötüsüü, adamlarda öyle bi güven var kii, bala yağışmış sinek gibi yaa, canları çıkmayasıcalar. Neler çektim, çekiyorum onlardan. . Can sıkıntısını gfeçtim dee, onu bir şekilde atlatıyrouz ama çok yoruyorlar beni, yaa. Çokk yoruldum, anlatamam. |
|
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben kafam durdu :P düşünemiyorum :) |
|
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben ya bu söylediğin durumu bende çok yaşadım,herkese gider yapar oldum, yani herkese hakettiği değeri vermeye başladım ve ona göre laflar söyler oldum.bu durum sırf ego güçlendiriciden oluyo onuda keşfettim,ara verdiğim zaman egoya 4 5 gün gene eskiye dönmeye başladım yavaş yavaş,sonra ego dinledim, gene herkese gider yapmaya başladım:D |
|
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben egosuz telkinlerin çok işe yaradığını düşünmüyorum ben ego benim için ilk sırada zaten bi ego bi sosyallik dinliyorum.ben sadece gece yatarken dinliyorum,onun dışında gün içerisinde karıştırmıyorum hayatıma ,bence mantıklısıda bu.bide 2 3 gün dinlemesem egoyu ciddi anlamda düşüşler yaşıyorum,enerji kayıpları,dikkatsizlik vs |
|
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben bilmem beni hiç rahatsız etmiyo telefondan açıyorum,tel hemen dibimde, ses seviyesi 2 çok güzel uyuyorum.uyku önemli bence çünkü telkinler bilinçaltına engelsiz direk giriyo,gündüz bilinçaltına gitmesi kolay olmuyor malesef uğraştığımız işler yüzünden,istersen test et 2 3 gün ego dinleme bakalım değişiklik olacak mı?bu ego güçlendirici ilaç gibi bişey |
|
lmem ama insan karşısındakinde de bir kalb bulunduğunu, onun da alınabileceğini aklından çıkarmamalı. İnsandır bu, sonuçta. Tartıştığın her kimse, o da insan. O da üzülebilir. Sırf kendin üzülmemek için yaptığın atar/gider vb. karşındakini üzebilir. Bu, bencill birisi için mutluluk kaynağı olabilir, ama bil ki; karşısındakinin mutluluğuyla mutlu olmayı öğrenemeyen biri, assla mutlu olamaz. Herşeye rağmenn, hatanın neresinden dönülse kÂrdır. Kırılan kalp assla eskisi gibi olmaz. Bak herkese gider yaparak herkese haketttiği değeri vermeye başladım demişsin. Ne kadar doğru bu?? Değer mi, başkalarını üzmeye?? Hiçbir şey için geç değil. Gururunu yenip dileyeceğin bir özür herşeyi değiştirebilir. Bir insan, karşısında kim olursa olsunn; ilk önce kalbini kırmamaya dikkat etmeli. Sevgiyle kal. |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben ben zaten insana göre muamele yapıyorum,karşımdaki efendi biriyse falan bende öyle davranıyorum,deilse başka türlü davranıyorum,bence bunda bi sakınca olmadığını düşünyorum |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben insan karşısındakini bir anda tanıyamıyor. Farkında olmadan yapılan ufak bi davranış bile geri dönülmesi çok güç sonuçlara yol açabiliyor. her neyse, sustumm. |
|
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben susalım, biraz da gözler konuşsuunn :) http://site.mynet.com/nisan_saban97/...n_bebek_1_.jpg |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben sayın konuk bari sen gel üye oll :P yalnız bırakma benii blissy |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben Iyi de bu telkinleri hayatimiz boyunca dinlememiz mi gerekiyor arkadaslar??? Dinlemediginizde dususler yasamaya basladiginizi yazmissiniz... |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben bendede önce duygusallık ve bugün acayip sinir hemde aşırı.Ne yapmalı dinlemeye devam ediyorum şuan ego güçlendiriciyii..dusun2 |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben ben bu telkinleri dinlemeye başlayalı 4 gün oldu. dinlerken biraz kafamda ağırlık doluluk hisstesemde şartlanmadanmıdır bilmiyorum kendimi değiştirmeye başladığımmı hissediyorum sanki. sorum şu aslında; siz bu tepkilerde netlik halini ne kadar zaman sonra kaazandınız bunun için hangi telkinler işin içne girdi? bunları merak ediyorum umarım bu soruyu cevaplayan olur. yanlışş yere yazdıysamda düzeltmem için yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben kisiden kisiyte degisiyo bu bir haftada sonuc alanda oluyooo bir aydada .. bi kere netligi hemen beklemeyin..kendimden ornek veriim ilk haftadan itibaren pozitiflige adim attigim asikar.. lakin dalgalanma yasiyorm bu aralar cok sık.. kabuslarımın maşallahı var:p ben netliği 3-4 haftada kazandım amaaaa dediğim gibi dalgalanmalarım tamamiyle son bulmadığı için yüzde 80 diyebilirz.. geç gelebilir sizee bu süre düzenli dinlemediğim için oldu o da .. siz istikrarla devam edin.. inanın sonucu bekleyin |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben peki süre olarak bi problem yok zaten yorucu b ilş değil sadece dinliyorum. ama bu bahsedilen netlik hali gerçekten ihtiyaç duyduğum bi durum. bi soru daha sormak istiyorum. ego ve suçluluk telkinlerini bitirdim sayılır. peki şimdi sizce bu netlik hali yolunda ilk olarak eklemem gereken telkin hangisi olmalı? yada iki tane eklemem gerekirse hangileri olmalı? |
he he ne güzelde oluyor.Zaten ne geliyorsa içine atmakta geliyor.Tepkisiz kalmak boş yaşamak gibi.Tabi bunuda dengelenmesi gerkeir.Gerçekten öyle nasıl gıcık insanlar var anlamam.Valla öyle gıcıklar hiç mi hiç lazım değil... |
Netlik istiosan topluluk karşısında konuşma ve başkalarının düşüncesini önemseme dinle derim.Tabi bu bnm fikrim=) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 AM. |