![]() |
bu güzel çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutlar ve önünüzün açık olmasını dilerim atakan bey.başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum ve öyle olacağınıda düşünüyorum.öğrenci hata veriyorsa kabahat öğretmende olabilir.sizler birer öğretmensiniz.hatalı bilgilerden uzak olmanızı dilerim.sizler doğru olan bilgilerle donatırsanız kendinizi,hem kendinizi hemde peşinizden gelenleri(öğrencile rinizi)doğru bir istikamete götürmüş olursunuz. herkes mevlana olamaz.ama onu örnek alırsa başarılı olabilir. |
Bu siteyle ve sizlerle bizzat tanışmaktan duyduğum memnuniyeti paylaşmak isterim.Bu siteye girdiğim ilk günden beri telkinleri dinliyorum ve olumlu gelişmelerin giderek arttığını görüyorum.Özellikle oğlum hiç farkına varmadan aldığı telkinlerle çok daha olumlu davranışlar içinde..Sosyal hayatımın içinde tanıdığım ve tanımadığım herkese sitenin adresini güvenerek veriyorum.Başarılırınızın devamını dilerim..Sevgiler..alk78 |
Cevap: Sitenin Gelişimi ile İlgili Okuduğum kitaplardan olumlu gördüğüm her şeyi arkadaşlarımla bu sitede paylaşacağım.Atakan beye sevgilergirlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:04 PM. |