Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Site Kurallarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Günlükler Üzerine (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620713)

Işıldayan Safir 07-02-2012 04:07 PM

Günlükler Üzerine
 
Arkadaşlar günlükler sohbet yeri değil. Lütfen karşılıklı konuşmalarınızı özel mesaj yoluyla yapınız. Günlükler insanların gelişimlerini paylaşmaları ve bunu rahatça izlemeleri için bir araç. Sohbet yeri değil.

Bu konuyu alışkanlık haline getirip günlükleri amaçlarından uzaklaştırmayalım. Zaman zaman bu konuda çokca arkadaşımıza uyarıda bulundum. Ancak anlaşılmıyor heralde. Ya da anlamak istemeyenler anlamıyor. Ve ben de sıkıldım herkese tek tek bilgi vermekten.

Günlükleri günlük gibi kullanın. Sohbet etmek isteyenler, hayatım değişti kafesini, msn grubunu kullanabilirler. Profil mesajlaşmasından ve pm den yararlanabilirler.

Günlüklere tabii ki yorumlar yapılacak ancak artık günlükler, alıntı alanları ve sohbet yerine döndü. Amaca aykırı mesajlar kaldırılacaktır.

Sevgiler.

kutayhun 18-09-2012 05:18 PM

Cevap: Günlükler Üzerine
 
neden yazdığım mesajlar siliniyor... çözebilmiş değilim en az bugüne kadar 100 mesajım silindi.... bunu açıklar mısınız... bi de silen arkadaş kim...

Işıldayan Safir 18-09-2012 05:40 PM

Cevap: Günlükler Üzerine
 
Ne zaman hangi mesajlarınız silindi bilemiyorum. Ancak üslubumuza dikkat edelim lütfen. Forumdan sebepsiz mesaj silinmez, silindiği takdirde gerekçesi bildirilir. Muhtemelen foruma olan saldırıda mesajlarınız silindi. Birçok kişinin hatta benim de mesajlarım silindi. Kim o, gösteririm ben ona der gibi mesajlar yazmayın bu foruma.

kutayhun 18-09-2012 11:39 PM

Cevap: Günlükler Üzerine
 
kimse senin dediğin gibi mesaj yazmadı gösteririm.. falan öyle bir şey yok.. silen arkadaş kim gerçekten merak edilen bir soru cümlesi.. üslübumda hiç bir sıkıntı yok bence siz kızgın bir uslup görmek istediğiniz için gördünüz...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.