![]() |
Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim Sitemiz ilk açıldığında en hassas olduğumuz konu din ve siyaset konularına forum içerisine girilmemesiydi. Bu gibi konular kişiye özel konulardır ve tartışılarak bir yere varılamaz. Kaldı ki forumumuz subliminal cd ler üzerine kurulu ve bu kadar hassas bir konu söz konusu olduğunda işin içine dinin ve siyasetin karıştırılmaması çok önemli. Forumumuz büyüdüğü için din ve siyaset konularında özellikle din konusunda biraz daha esnek davrandık.Konu sayısı fazla olduğu için bu gibi konularında konuşulması kişilerin kendi tercihidir dileyen okur dileyen okumamayı tercih eder dedik. Ancak son zamanlarda özellikle din ve siyaset içerikli mesajlar artmaya başladı. Bundan sonra üyelerimizden bu konuda hassasiyet göstermelerini kişisel gelişim ağırlıklı paylaşımlarda bulunmalarını rica ediyoruz. Israrla din ve siyasi konular açılmak istenirse de site yöneticisi arkadaşlar konuyu kaldıracaklardır. |
Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim Uyarınız için teşekkürler... Bence de böyle kardeşlik ve sevgi içeren mesajların paylaşıldığı bir sitede din ve siyaset içerikli yazılar paylaşılmaya başlandığında (özellikle de şu kritik günlerde), bir süre sonra sitede gergin yazışmalar ve kırıcı paylaşımlar başlıyor. Ama bu sitenin şimdiye kadar sorgulamadan, samimiyetle fikirlerini paylaşabilen nice güzel üyesi var. Lütfen bu özelliğini bozmayalım... |
Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim Bencede en iyisi böyle olması 2 side çok uç noktalar kimse ortasını bulamıo gerek siyaset olsun gerekse din olsun. Sonuçta kişisel gelişim amaçlı kurulmuş bi forum konuşulduğunu varsayalım öyle olsa bile en azından saygılı olmak bile yeterli die düşünüyorum. Din hadi bi nebzede siyasetin hiç alakası yok bence böle bi forumda tabiii din konusunda hassas olmak ve tekrar söylüyorum saygılı olmak şartıyla değerlere. Atakan hocama da bu hassasiyetinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum... |
Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim münasiptir bencede bu konulara değinmemek |
Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim evet bencede öyle olması lazım... |
Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim bende sizin gibi düşünüyorum ve merak ediyorum neden bir şükretme köşesi var? |
Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim Bu dini içerikli bir paylaşım değil. Sizi neden rahatsız ettiğini de anlamış değilim. |
Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim gayet dini içerikli rabbim sana ... için şükrediyorum gibi cümlelerden dini içerikli bişeler anlamış olmam anormal mi? ayrıca bunu tuhaf buluyorum bu bence kişiye özel bişey bunu bilmesi gereknlerde bizler değiliz bu kesin.ben tarafsız bir forumda bulunmak istiyorum ve bazı kurallardan bahsedilmiş bende buna ters bulduğum bişeyi dile getirdim sizce bu yanlış mı? |
Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim Tarafsız olması bunun kanıtıdır. Siz rabbim diyenden bile rahatsız oluyorsunuz anladığım kadarıyla bunu yasaklamakla tarafsız olmuş olmayız. Sizin istediğiniz gibi olmuş olur. Bence bunu kabul ettirmeye çalışmayın. Biz o dengeyi çok iyi sağladığımıza inanıyoruz. En azından ben bunun kendim için geçerli olduğuna inanıyorum. Dini paylaşım rabbim demekle olmaz. Kişiler inançlarını kendi içlerinde yaşamalıdırlar elbette. Ancak bu konuda çok sert de olmamak lazım. Her tanrım diyeni yasaklayacaksak bu ne kadar adil olur. Kaldı ki bu inanç özgürlüğüne aykırıdır ve bunu yasaklayamazsınız anayasal suçtur. Ayrıca kendi inançlarınızı dayatmaya girer. Dini paylaşımlara bir örnek gösterebilirim sizin için kastedilen şeyi o zaman net olarak anlayabilirsiniz. İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Size örnek bir metni pm yoluyla ulaştırıcam. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim şükretmenin dinle hiçbir alakası yoktur. gelenekleriniz size şükretmenin dine ait bir tabu olduğunu öğretmiş olabilir ama şükür tamamen evren ile alakalıdır. herkesin şükrettiği bir olgu vardır. kimi rabbine şükreder kimi kozmosa. bu sitede din ticareti yapılmadığı şu başlıktan da belli zaten. |
Cevap: Sitemizde din ve siyaset konularına girmeyelim şükretmek kişinin vardolduklarının bılıncınde oldugunu gösterir.bu sadece islam dınınde degıl tum dınlerde ataistlerde bıle mevcuttur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 AM. |