![]() |
ask filmleri en iyi ask filmlerinizi yazn unutulmayanları not defteri cennet gibi kasımda ask bi baskadır bunlar benm favorilerm |
Cevap: ask filmleri not defteri ile aşk doktoru...... aşk doktoru çok güzel mesajlar veriyordu... ama not defteri tabi hepsinden 10 gömlek büyük ve üstün..... |
Cevap: ask filmleri Alıntı:
Çok merak ettim, Senin bu site de bir görevin mi var acaba??? |
Cevap: ask filmleri ben kötü birsey yaptıgımı sanmıorm site icerinse bu yazdıklarım insan icn gereklidir hayatta mutlulugun sırrı sevmek sevilmek deilmidir sen sevdiginle nasl vakit gecirirsin korku filmi izleyerek mi yada macera filmi ? yada ne dinlersin damar mı? bu yazdıklarım insanların yada sevgililerin kendileri icin begendiklerini baskalarına önermeleridir kötü birsey yaptıgımı sanmıyorum |
Cevap: ask filmleri Arkadaşlar, Aşk filmleri konusunda benim yazabileceğim, belki yeni nesil gençliğin seyretmediği ya da adına tesadüf etmediği bir film var. Bence bu film tüm zamanların en iyi Aşk filmiydi!... Başrollerinde esmer güzeli Ali Mc Graw ve yakışıklı aktör Ryan O Neal'in paylaştığı "Love Story", yankı yaratmış bir filmdi. 1970'li yılların bu filminde hem film şarkısı hem de Ali Mc Graw'ın bir diyaloğu hafızalara kazınmıştır. Zengin oğlan, fakir kız aşkında mutlu son gerçekleşir, çift evlenir ve bir müddet sonra bir tartışma yaşanır aralarında ve Ali Mc Graw, şöyle söyler; Aşk, özür dilemeye gerek duymamaktır"... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 AM. |