Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sinema (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Dedemin İnsanları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620110)

Berilce 28-11-2011 06:14 PM

Dedemin İnsanları

"Noktayı bulması gerekiyordu, çünkü noktayı bulmak, nedeni bilmek, yarım kalan kelimelerden daha az acı verir insana"

Bazı insanlar yaşlandıkça daha bir karizmatik, daha bir yakışıklı, daha başarılı ve duruşu bile daha akıllarda yer edici oluyor. Çetin Tekindor; "Dedemin insanları'nda bir kez daha kendine hayran ediyor! o kadar iyi oynuyor ki, o kadar sıcak bir film olmuş ki, duygulanarak izledim filmi... Oyuncu seçimi çok iyi, Gökçe Bahadır, çok iyi oynamış, aslında ben uzadıkça uzayan Tv dizilerinin tavsıyarak, zaman içinde oyunculara zarar verdiğine inanıyorum. Yaprak dökümünde olduğu gibi, edebi eser uyarlamasına bizim ülkemizde dikkat edilmiyor! Tamam senaryo kitabın aynısı olmayabilir ama bizdeki diziler reyting kaygısıyla çok başka yönlere gidiyor! O yüzden Gökçe Bahadır'ın oyunculuğunu şaşırarak izledim...Gökçeada'dan güzel manzaralar eşliğinde duygulu bir film, Hümeyra hiç gelmeyecek kocasını bekleyen yarı meczup bir kadın rolünde; diyorki filmin bir yerinde (yaptığı resimde yoldan gelen bir adam vardır, fakat valizini yolda bırakarak gelir sevdiğine) ; "Bavul, hüzünü çağrıştırır, bavul ile gelen, geldiği yere bir daha geri dönecektir" Daha fazla anlatmayayım, mutlaka görülmesi gereken, iyi, çok iyi bir film...

blue jaloon 28-11-2011 06:25 PM

Cevap: Dedemin İnsanları

hımm burda gösterime girerse gidicem..

Heidi_Candy 28-11-2011 08:11 PM

Gitmeyi çok istiyorum.. Bu aralar çok duyuyorum çünkü.

acemisirine 28-11-2011 08:19 PM

Nokta kücüktür ama cook önemi vardir. Bosuna bu sözü söylemiyorlar nokta hakkinda bu güzel sözü :

-> KÜÇÜMSEME KİMSEYİ...! NOKTA DA KÜÇÜKTÜR AMA BİTİRİR CÜMLEYİ...!!

sweeet 28-11-2011 10:20 PM

Sevgili Berilce daha başlığı görür görmez senin yazmış olduğunu tahmin ettim. Çok teşekkürler fikirlerin değerli benim için. Çağan Irmak'ın çektiği filmlerin ve dizilerin çoğunu izledim onu da çok severim. E darısı bu filmin başına. :D Heycanla bekliyorum bu filmde yakalayacağım renkleri.

Berilce 29-11-2011 04:14 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812168)
hımm burda gösterime girerse gidicem..

Ankara'da yaşayanlar şanslı galibay789

Berilce 29-11-2011 04:16 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812185)
Nokta kücüktür ama cook önemi vardir. Bosuna bu sözü söylemiyorlar nokta hakkinda bu güzel sözü :

-> KÜÇÜMSEME KİMSEYİ...! NOKTA DA KÜÇÜKTÜR AMA BİTİRİR CÜMLEYİ...!!

Evet bence de nokta, en küçük şey bile önemlidiractionsmile

Berilce 29-11-2011 04:26 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812223)
Sevgili Berilce daha başlığı görür görmez senin yazmış olduğunu tahmin ettim. Çok teşekkürler fikirlerin değerli benim için. Çağan Irmak'ın çektiği filmlerin ve dizilerin çoğunu izledim onu da çok severim. E darısı bu filmin başına. :D Heycanla bekliyorum bu filmde yakalayacağım renkleri.

Galiba ben yavaş yavaş Site'nin Sinema eleştirmeni olacağım! Hem sık gittiğim için Sinemaya, hemde çok sevdiğim için... Teşekkürler Sevgili Sweet, sizin güzel sözlerinizde, siz de benim için değerlisinizy789, beğendiğinize sevindim. Çağan Irmak'ın tüm filmleri çok güzel, Prenses'in Uykusu biraz farklıydı, yakınlarda "Keşanlı Ali Destanı" yayınlanmaya başlayacak, bakalım onu da seyretmeye başlayacağız. Umarım ki o da reyting kaygılarına kurban gitmez, hatırlarsanız Karadağlar diye bir dizi vardı, o da güya, "Karamazof Kardeşlerden" uyarlanmaymış, "duyda inanma" derler ya aynen öyle, Edebiyatın özgün eserlerinin eğer iyi bir şekilde çekilmeyecekse hiçbir şekilde televizyonda yayınlanmamasını diliyorum! Karadağlar dizisinde bir sürü yakışıklı vardı o kadary789, yılların tiyatro sanatçılarına saygım sonsuz ama, onların varlığı da kurtarmaya yetmiyor ne yazık ki!blook

blue jaloon 29-11-2011 05:01 PM

Alıntı:

Berilce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812280)
Ankara'da yaşayanlar şanslı galibay789

özür dilerim anlamadim?t678

Berilce 29-11-2011 06:07 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812286)
özür dilerim anlamadim?t678

Bilmem, Ankara'da yaşamadığınızı düşündüm de, şu anda burada film vizyonda day789actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 PM.