Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sinema (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=580)
-   -   Talihsiz Serüvenler Dizisi(Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464469)

Bluesky24 04-04-2010 04:46 PM

Talihsiz Serüvenler Dizisi(Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events)
 








Yönetmen: Brad Silberling





Oyuncular: , Jim Carrey, Meryl Streep, Jude Law, Emily Browning, Liam Aiken, Kara Hoffman, Shelby Hoffman, Timothy Spall, Billy Connolly







Baudelaire Yetimleri'nin felaket dolu öyküsünü anlatan hikayeler dizisine hoşgeldiniz! 14 yaşındaki güzel Violette'in bilimsel konulara ve icatlara olağanüstü bir ilgisi vardır. Soluk almadan okuyan kitap kurdu Klaus ise 12 yaşında bir oğlan çocuğudur. Küçük bebek Sunny ise her bulduğu yere dişlerini geçirmeyi bir borç bilir. Üçlünün hayatı, anne ve babalarının, evlerinde çıkan bir yangın sonucu ölmesiyle değişir.



Yetimler, kendileri uzak akrabaları Kont Olaf'ın yanında bulurlar. Kont'un aklında tek bir şey vardır: Baudelaire mirasına sahip olmak! Bunun için Violette'i kendisiyle evlenmeye zorlar ve yetimlere etmediği kötülük kalmaz.



Ülkemizde de çok sevilen bir kitap dizisi olan Talihsiz Serüvenler Dizisi, [b]Lemony Snicket takma adını kullanan esrarengiz yazarıyla (asıl adı Daniel Handler), gerçekten de çocuk edebiyatına ilginç bir soluk; acımasız, limoni bir tarz getirdi. Beyazperdedeki serüveninde Kont Olaf'ı Jim Carrey oynuyor.



Kaynak: kaynak:Beyazperde


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.