Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sinema (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   insan korku filmine nie gider? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1617)

PSİKO 14-07-2007 07:43 PM

insan korku filmine nie gider?

ben bişeyi anlamadım insan korku filmine nie gider hem para ver hem de kork garip walla düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim idea3

25emel 14-07-2007 08:06 PM

Ynt: insan korku filmine nie gider?

ya psiko sevdim ben seni ya ne merak lı insanmısın bea sevincli 2dk da anket doldurmuşun ortalığı gulensmiley vallaha ben korku flimine korkmak için gidiyorum deşarj olmak gibi bir şey sanki...aslına bakarsan flim izlerken kendimide gözlemliyorum adrenalin seviyemde ki ani çıkışlar hş oluyor bazen. zaten öyle sık sık izlemem aydaa yılda birrr oda kaldırabilecegimi düşündüğüm zaman. (e tabi izlerken yanımda bana '' korkma bak geçti diyecek '' şevkatli biri olması tercihimdir. smil56 )

PSİKO 15-07-2007 10:54 AM

walla ben geçen gün gittim burda bana tek faydası paranoyakların halini anladım
kapıdan ses mi geldi,perde mi oynadı,içerden bi çıtırtı mı geldi .... bad45

pisimbat 15-07-2007 01:39 PM

tuh788 ben kendimi bildim bileli korku filmlerini çok severim ve izlerim ve tırsa tırsa izlerim çoğunu nerden ne çıkacağını tahmin ederim ama yinede korkarım korku filmleri hayal gücümü geliştirir benim 44

25emel 15-07-2007 02:09 PM

bir gün yurtta gecenin bilmem kaçı kızlar tuturdu flim izleyelim''delimisiniz bee! '' dedim. ''yok ben bugün ögretmenler odasında ki gazatede gördüm bu gece bilmem nerde güzel bir korku flimi var. gulensmiley'' dedi.herkesi aldı arkasına tamm o zaman bende battaniyemi alır gelir orada yatarım'' dedim çünkü akşam 21,00 de kilitlenirdi tv odası anahtarı sorumlu da yani bende olurdu.gittik neyse izlemek isteyenler gelsin diye her odaya haber gönderdik actım kapıyı herkes geldi falan.flim başladı 15-20 dk sonra bu bizi aşar diyip çogunluk gitti. biz kaldık 6 kişi... güya benim de çok uykum var.anahtarı veremem e onlarıda orada yalnız bırakamam diye battaniyemle gittim orada uyuyacagım. şaşkın ay flim başladı bende uyku falan kalmadı. tam moda girecez ya ışıklarıda kapattık izliyoruz.allahım flim bitene kadar neler çektik.düşünün arkadaş korktu ben gidicem izlemem dedi.yalnız gidemediğinden biz de götüremediğimizden tuh788 mecburen oturdu. sevincli flim bitti.ya oda ya gidecez.salagın biri kapatmış tüm ışıkları koridorun kaldık mı karanlıkta! neyse sırt sırta verdik gidiyoruz odaya dogru lakin kimse odasına giremiyor.tamm hepimiz benim oda da kalalım dedim.onda da anlastık neyse ki... 44 sıra wc ye gidilecek yatmadan önce nasıl gidilecek? oldu kriz! cümbür cemaat gittik wc ye khkh56 duvarlardan bir şeyler çıkacak zannediyoruz terli345 nese kazasız belasız geldik odaya herkes 2 serli yattı bi yerlere tam ışığı kapatıcam yok yanık kalsın dedi biri yok ben uyuyamam dedi diğeri allahhh dedim sevincli şimdi tam oldu gulensmiley kapattım.''bana ne be benmi illa izleyelim dedim ! '' dedim ''zıbarın yatın hadi ! '' dedim smil56 ya kapattım ışığı geçtim yatağıma biranda ortalık karıştı. sevincli sabah uyandığımızda tek kişilik yatakda 6 kişiydik khkh56 khkh56 ismini hatırlamıyorum ama peri bişeydi en çok korktuğum lakin en zevk alarak izlediğim bir flim di

tulu 15-08-2007 05:17 PM

Elbette korkmak için! khkh56 Hele de benim gibi marsı koçta olup,o mars güneşle 90 derecelik açı yapıyorsa, patlamış mısır yiyerek vahşet dolu sahneleri büyük bir zevkle izlersiniz. 44 Marsı beslemek gerek, yoksa o boşalacağı gerilimi kendi yaratır.Bu da her an birine patlamak demektir.Kötü olur, en güzeli onu korku filmi ile beslemek. 44 Tabi bu arada ascnin üstündeki plutonun hakkını yememek lazım. thumbsanim

pakguc 16-08-2007 10:00 AM

emel, çok güldüm khkh56 khkh56 khkh56 süpermiş...

ben korku filmi, haber, dram seyretmiyorum uzun zamandır...

uzunoğlu 16-08-2007 12:20 PM

ben sadece adrenalin ihtiyacım olduğunda ve başka yollara başvuramayacağım zamanlarda izliyorum smiliyface kasılmak kalp atışlarımın artması bir süre tedirgin uyuyamamak güzel ama insan kafasına da takabilio yani ne bileim 1 ay sonra evde tek kaldııın gece aklına gelirse o sabah olmak bilmeyebilio 88a eskiden bayılırdım aslında ama bir de üst üste kötü örnekler izleyince ben de dşünmeye başladım insan bu zırvaları neden izler diye b456

eylulx 12-11-2007 08:20 PM

arladaslar su saw3 filmini izledinizmi?
aman allahim akillara zarar boyle,bisey/ilk film gosterime giridginde gitmistim sinemaya.aslinda benim tercihim degildi ama iyi hadi izleyelimd emistim.film basladi ve ilk 15 dakikasinda filmi terkettik bu filmi izlmek icin aklimi kaybetmeliyim demistim
iananamiyorum boyel bir filmi gosterime koyduklarina

bu korkunc birsey korkuyla alakali diye demiyorum insan insana boyel birseyi birakl yapmayi anlatama zve gosteremez bile ben boyel bir filmin yayinlanmasini gercekten cok sakincali buluyrum
bir suur filmi yasaklarlarda bunu niye yasaklamazlarki anlamadim

n9598

tek kelime ile berbatti

lilo 26-05-2008 11:58 PM

sanırım korkmak için yada adrenalin:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:46 AM.