![]() |
Ynt: the secret evet bu olabilir ayrıca ben kızmam da sana smiliyface |
Ynt: the secret Tamam tughan, Bekliyorum smiliyface |
Ynt: the secret Aşkolsun Tuğhan özür diledim ama 4897 dennise gönderrim tabi ki adres ve telefon bilgilerini bana yaz bugün halledeyim |
Ynt: the secret Alıntı:
|
Ynt: the secret Tuğhan biraz yazılarımı okuyorsan gerçekten 3 günüm pek iyi geçmiyor ayrıntıları akşam evden yazacağım anlayışın için sağol. Filmi hazırladım ama senin soyadını öğrenebilir miyim bi o eksik kaldı Deniz ve Mehmet Ali sizinkilerde hazır birazdan vereceğim kargoya eğer codec programı yoksa yanında açılabilmesi için programda yükledim. Aslında bunu vcd formatına getirdim ama elimde cd azaldı bugünde çok kişiye göndermem gerektiği için bu şekilde idare edin sadece pc den izlenebiliyor. Umarım sorunsuz elinize ulaşır sevgiler |
Ynt: the secret Arkadaşlar bugün isteyen herkese secretı mng kargo ile gönderdim yarın ellerinizde olur tabi çalışanlar iş adreslerini verip yoklarsa p.tesi artık iyi seyirler |
Ynt: the secret cok tesekkur ederim burcu hismiley |
Ynt: the secret burcu ikimizde izmirdeyiz ama benim boynum bükük kaldı. 4897 o gün moralin bozuktu. bişey demedim artık. daha önce çok denedim ama rapidden idirememiştim. neyse dün akşam oturdum bilgisayarın başına. biraz karıştırdım nasıl yapabilirim diye, birazda forumda yazanları uyguladım dört partını indirdim. 1 part kaldı. sonra kendime aferin dedim. indirmeyi başardım. çalıştırmayıda başarırım işallah. çalıştıramazsam bi iyilik yaparsın artık. thumbsanim |
Ynt: the secret Ya berkeberk keşke söyleseydin bunu konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum ama olmazsa p.tesi günü istediğin yere gtetireyim konak tarafındaydın hatta sanırım bana yakınsın görüşelim |
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum secret kitabını okudum ama filmi seyredemedim yardımcı olursanız memnun olurum sevgiyle kalın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 PM. |