![]() |
Cevap: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli çok teşekkür ederim çok faydalı bir çalısma... bol bol sevap.... ALLAH BEREKETLENDİRSİN.. HERKESİN YANLIŞ YETİŞTİRİLMEDEN KAYNAKLANAN SORUNLARI VAR.. BUNLAR İNŞ İLAÇ GİBİ GELİR.. |
Cevap: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli sanırım linkler bozulmuş üç linkte error verdi |
Cevap: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli |
Cevap: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Linkleri indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim... |
Cevap: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Alıntı:
buradan deneyin yine yapamazsanız yazın . |
Cevap: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli İndiremiyorum yardım eder misiniz ya da elinde olan varsa başka siteye uploadlayabilir mi? |
Cevap: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Ben neden hiçbirini indiremiyorum:( |
Cevap: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli Hiçbir link çalışmıyor. Diğer konularda da öyle. |
Cevap: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli geçtiğimiz ygs ye girene kadar dinledim ben bunu yaptığım hatalarda bilgisizlikten değil "Sinav odasina girip oturdugun anda asiri derecede sakin ve rahat olacaksin." veya "Sınav sorularini cozmeye basladigin dakikadan itibaren tamamiyle rahat ve sakin olacaksin.Cok rahat ve sakinsin.Cok guvenlisin cunku calistin ve yeterince hazirsin.Sorulari okudugun anda cevaplari da kolaylikla aklina geliyor.Cok sakin ve rahatsin.Ihtiyacin olan tum bilgiyi hatirliyorsun.Cok sakin ve rahatsin." bunların işe yaramaması yüzünden yane heyecandan. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM. |