![]() |
Redflowers Sesli Şiir Okuması Redflowers tarafından seslendirilen şiir http://www.metacafe.com/watch/1388362// |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması linkde sorunmu var ben acamıyorum :'( |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması Evet sorun var sanırım bigci. |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması galiba sorun hala devam ediyor bende dinleyemedim... hismiley mutlaka güzel olmuştur... super |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması Alıntı:
|
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması Teşekkür ederim Atakan Bey.Oldukça uğraştırdım sizide.Elinize sağlık. |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması Alıntı:
Güzel şiirler seçmişsiniz.Fon müziği de uymuş.Tebrik ediyorum.Eminim dinleyenler çok keyif alacaklardır. |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması dinledim... thumbsanim harika okumuşsun canım benim... blissy nefesine yüreğine sağlık...tebrikler... kiss3 http://img108.imageshack.us/img108/4...n2lvot2pv1.gif |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması Teşekkür ederim ablacım.Ayrıca melodis'e de çok teşekkür ederim,fon müziği için.Çok uğraştın gülüm eline sağlık. kiss3 kiss3 |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması güzel olmuş gerçekten redflowers kiss3 emeğine sağlık.... sung66 ben bişey yapmadım ki sesin güzel kiss3 |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması harika olmuş kiss3 yüreğine sağlık kiss3 |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması Çok teşekkürler redflowers... super Ağzına ve yüreğine sağlık... 25889 Güzel okumuşsun... art56art56 |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması sevgili; redflowers cım.. melodis cim.. ve atakan beycim.. her üçünüzünde gönüllerine .. emeklerine sağlık.. http://img264.imageshack.us/img264/4...tjyzkmovf4.gif başarılı çalışmanızla forumumuza keyif kattınız kiss3 sevgiler.. |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması Nerde alkışlar... smiliyface 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 25889 |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması redflowers'cım bi harika olmuş sapkal89 yüreğine, ağzına sağlık kiss3 alk78 |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması gözlerimden dökülen sey 2 damla yasmı yoksa banamı öyle geliyo :s agzına yüregine saglıkk helal olsun . |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması karma... :DD |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması bumudur... budur der her konserinde kıraç f678h süper olmuş... yüreğine sağlık... 25889 art56art56 |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması Herkese çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum ya.Çocuk gibi hissettim kendimi.Bu aileyi seviyorum ben kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması cok güzel olmus, yüregine sesine saglik kiss3 |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması gündüz dinledim. tebrik etmeye fırsat olmadı... sesinize sağlık... tebrik ederim çok güzel okumuşsunuz... djj sapkal89 |
Ynt: Redflowers Sesli Şiir Okuması Ses de,şiir de müzik fonu da harika olmuş gerçekten.. alk78 Ancak dinleme fırsatı buldum. Beklettiklerimi hatırladım birden... Sesinize ve yüreğinize sağlık ve tüm emeği geçenlere... kiss3 smiliyface smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:24 PM. |