![]() |
GİTMEKLE KALMAK ARASINDA Gitmekle kalmak arasında kıpırdamayan gün, katı bir saydamlık kalıbı. Hepsi görünüyor ve hiçbiri anlaşılamıyor, ufuk dokunulamayacak bir yakınlık. Masada kağıtlar, bir kitap, bir vazo: nesneler dinlenmekte adlarının gölgesinde. Damarlarımdaki kan giderek daha ağır yükseliyor ve yineliyor inatçı hecesini şakaklarımda. Işık kayıtsızca biçimini bozmakta donuk duvarın, tarihi olmayan bir zaman. Öğle sonrasının yayılışı; şimdiden bir körfez usul dalgalanışı sarsmakta dünyayı. Ne uykudayız, ne de uyanık: biziz, başka bir şey değil işte. An ayrılmakta kendi kendinden ve duraksamaların oluşturduğu geçite dönüşmekte. Octavio Paz |
Cevap: GİTMEKLE KALMAK ARASINDA Bu güzel Octavio Paz paylaşımı için çok teşekkürler Blue Jaloon. Bazen ilerlemek için inat etmeliyiz öyle değil mi? Diretmelere, dayatmalara duvar gibi karşı koymalıyız bazen... Sevgiyle kal |
Cevap: GİTMEKLE KALMAK ARASINDA Gitmekle - kalmak arasında kaldığım her an gitmeleri tercih ettim . Ardımda açık kapı bırakmamacasına , geçmişe bir çizgi çekip yeni ufuklara yol alırcasına, aklıma koyduğum an yaparcasına gittim , özgürlük gibi geldi gitmeler ve ben hep özgürlüğü seçtim... Teşekkürler paylaşım için , maviş kızına da kucak dolusu sevgiler... |
Cevap: GİTMEKLE KALMAK ARASINDA Bu sefer ben de gitmeyi seçiyorum, bu sefer özgürlüüğü seçiyorum:)) Artık vakit geldi:))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 PM. |