![]() |
içimden bugun şiir okumak geldi... Öyle bir hayat yaşadım ki Cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadim ki Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayatı en önden Kendime bir sahne buldum oynadım Öyle bir rol vermişler ki Okudum okudum anlamadım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki "söz ver kendine" Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan , düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadim ki, son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan , anladım... Nietzsche hadi sizde içinizden gelen şiirleri buraya yazın sevgiyle... |
Cevap: içimden bugun şiir okumak geldi... Bugün pazar, Bugün beni ilk defa güneşe çıkardılar. Ve ben ömrümde ilk defa, Gökyüzünün bu kadar benden uzak, Bu kadar mavi, Bu kadar geniş olduğuna şaşarak, Kımıldamadan durdum. Sonra saygıyla toprağa oturdum. Dayadım sırtımı duvara, Bu anda ne düşmek dalgalara, Bu anda ne kavga, ne hürriyet, ne karım. Toprak, güneş ve ben... Bahtiyarım. NAZIM HİKMET |
Cevap: içimden bugun şiir okumak geldi... Canım, paylaştığın iki şiirde gerçekten çok güzel. Ellerine sağlık. Paylaşım için teşekkür ediyorum...alk78 |
Cevap: içimden bugun şiir okumak geldi... iki şiirde harikaydı.teşekkürler paylaşım için sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: içimden bugun şiir okumak geldi... SENİ DÜŞÜNMEK Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, Dünyanın en güzel sesinden En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana, Ben artık şarkı dinlemek değil, Şarkı söylemek istiyorum. NAZIM HİKMET |
Cevap: içimden bugun şiir okumak geldi... tüm dostlara bende ayrı ayrı teşekkür ederim, okudugunuz için. dün öyle bir ruh halindeydim işte....sevgiyle kalınnnn |
Cevap: içimden bugun şiir okumak geldi... SENİ YAŞAMAK http://www.e-sehir.com/siirler/images/503bar.gif Seni her özlediğimde sevgilim, Gökyüzüne bakıyorum; Göğün mavisinde gözlerini görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde bir tanem, Denizlere bakıyorum. Ufuğa bakınca mucizeni görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde bir tanem, Kuşlara bakıyorum. O kanatlardaki özgürlüğünü görüyorum çünkü. Ve aşkım, seni her özlediğimde, Adında isyan ediyorum. Seni özlemek istemiyorum ben, Ben seni yaşamak istiyorum, Seni her özlediğimde sana bakmak istiyorum Ve seni sende görmek sadece BEHÇET NECATİGİL |
Cevap: içimden bugun şiir okumak geldi... http://3.bp.blogspot.com/-hoeyxg0gic...apanomali.jpeg . Hayattan beklentin varsa yaşama derim... Yaşamın içine yüzme bilmeden balıklama girin... Kendini bırakırsan akıntıya yüzeydir son göreceğin... İlk atlayışta dalabildiğince dal çünkü hayat çok derin... ________________________________________________ namasteeee 01.10.2012 |
Cevap: içimden bugun şiir okumak geldi... en çok hoşuma giden şiirler Behcet Necatigil ve Nietzsche'nin pek şiir okumam ama okuduğum bu 2 şiir çok güzel.Sözlerindeki bir parça beni anlatıyor. Nietzsche'den Öyle bir hayat yaşadım ki Cenneti de gördüm cehennemi de Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadim ki, son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan , anladım... Behçet Necatigil'den Ve aşkım, seni her özlediğimde, Adında isyan ediyorum. Seni özlemek istemiyorum ben, Ben seni yaşamak istiyorum, Seni her özlediğimde sana bakmak istiyorum Ve seni sende görmek sadece bu şiirler adeta hayat dersi veriyor. Bu şiirler çok farklı ve anlamlı hoşuma gitti güzel paylaşım. |
Cevap: içimden bugun şiir okumak geldi... Yolumun Üstüydü Kalbin ben hep koşarak karışırdım hayata bir gün evinin önünde kesildi nefesim anladım kimseyi sevemezdim yolumun üstüydü kalbin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 AM. |