![]() |
neyi erken yaşadıysam hep ona geç kalıyorum Binmedigim hiç bir otobüs Beklemedigim hiç bir durak kalmadi bu sehirde Gittikçe azaliyor hayat Neyi erken yasadiysam Hep ona geç kaliyorum Sana göçüyorum her sonbahar Yollarin çikmiyor askima Unuttugun yagmurlarin adi saklimda Seni içimden terk ediyorum Susmaktan yoruldum Kuslar ve sarkilar bu sehri terk edeli beri Efkar demliyorum gözlerimde yaslarimi, yanagima varmadan öldürüyorum Tam sancagimdan yaraliyorum kendimi Alnini yüregime dayadigin güne bakip Seni içimden terkediyorum Ne unutacak kadar nefret ettin Ne hatirlayacak kadar sevdin Yikik bir duvar kadar bile pisman degilsin biliyorum Beni hep bulmamak için aradin Yanilgimdin Yandigimdin Yangindin Sensizlige yenilmek Sana yenilmekten zor olsada Ardimda bir sürü 'belki'ler birakarak Seni içimden terk ediyorum Simdi Içimde öldürecek bir ani bile bulamayan Iki yarim kaldik Tamamlayamadi k bizi Elinden tutamadik yanlizligimin Saçlarimida uzaklarina gömdün Içimin mavisi senin okyanusundandi Al! geri veriyorum. Kilitleri hep yanlis kapilara vurdun Devrilmis vagonlara dönerken gözlerim Sana bensizligi terkediyorum 'Yârime uzanmayan bütün dallarim kirilsin' demistin Ask içinde dogmussa nereye kaçabilirdi? Ne tuaf degil mi? Içimi acitanda sendin Acimi dindirecek olanda 'Ya öldür beni'dedim Ya da git benden Içi bulanik bir sevdanin ucunda Seni kaybettim Aldirmadin aldirmalarima Bir gecede yakip yârini Safaklara sattin ihanetini Küllerime basanlar bile utandi yaptigindan Iste soluk bir ömrün son nefesi Benden... Içimden... Terkediyorum alıntı.. |
Cevap: neyi erken yaşadıysam hep ona geç kalıyorum benden içimden terkediyorum... |
Cevap: neyi erken yaşadıysam hep ona geç kalıyorum çok,çok güzel teşekkürler:zpzp: |
Cevap: neyi erken yaşadıysam hep ona geç kalıyorum :) rica ederim.. |
Cevap: neyi erken yaşadıysam hep ona geç kalıyorum aaah be Esra'mm ahhh be Esra'mm beni benden aldın yine...... |
Cevap: neyi erken yaşadıysam hep ona geç kalıyorum Benden... Içimden... Terkediyorum vayy söze bak harika teşekkürler... |
Cevap: neyi erken yaşadıysam hep ona geç kalıyorum süper yaa harika ellerine sağıkgirlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 PM. |