![]() |
İLİŞKİLER ÜZERİNE ŞİİR-Yorumlarınızı bekliyorum Bu şiir beni iyi hissettitiriyor ve bence ikili ilişkiler bu şiirdeki gibi olmalı.Şiir hakkında ne düşünüyorsıunuz?Eğer yorum yapqarsanız devamı gelicek şiirlerimin. İdeal İlişki İlişki duru olmalı, Su gibi... Huzur bulmalısın derininde Güven içinde yüzmelisin yüzeyinde. Uzaklara gidebilmelisin, Açılmalısın açılabildiğin kadar, Korkmamalısın uzakların ayrılık getireceğinden. Sen olmalısın, Çıplak olmalısın onun karşısında, Dürüst ve doğru ve açık ve net ve duru Ve ilişkide kendini keşfetmelisin Derinine inmelisin Anlamalısın ve anlaşılmalısın Yanında olmalı Her an hissetmelisin onun varlığını Sevgini bırakmalısın sonsuza Sevgin içinde taştıkça Anlatmalısın, bağırmalısın, haykırmalısın Aşkını kimseden utanmadan Salına salına yaşamalısın Herkesi unutarak Bulutların üzerinde Ama aynı anda ayakların da yerde Ve korkmadan Ve utanmadan Ve neşeyle ve mutlulukla Ve ilan ederek Yaşamalısın bu aşkı dibine kadar Dakikaları içine çeke çeke |
Cevap: İLİŞKİLER ÜZERİNE ŞİİR-Yorumlarınızı bekliyorum nye kimse yorum yazmıyo....ağlıcam haaa. :( |
Cevap: İLİŞKİLER ÜZERİNE ŞİİR-Yorumlarınızı bekliyorum yarım saat oldu sadece |
Cevap: İLİŞKİLER ÜZERİNE ŞİİR-Yorumlarınızı bekliyorum olsun ama... :( Ağlarsam görürsünüz, sabaha kadar durmaz gözyaşlarım. :( |
Cevap: İLİŞKİLER ÜZERİNE ŞİİR-Yorumlarınızı bekliyorum zırlayınca işler düzeliyo mu |
Cevap: İLİŞKİLER ÜZERİNE ŞİİR-Yorumlarınızı bekliyorum İlişkilerdeki olmazsa olmazlardan koşulsuzluk, özgürlük ve keşif duygularını çok güzel yansıtmışsın.... Yüreğine sağlık arkadaşım. |
Cevap: İLİŞKİLER ÜZERİNE ŞİİR-Yorumlarınızı bekliyorum ilişkilerde olunması gerekeni kelimelere güzel dökmüşsünüz. devamını bekliyoruz. |
Cevap: İLİŞKİLER ÜZERİNE ŞİİR-Yorumlarınızı bekliyorum zırlayınca işler düzeliyor...Teşekkürler...Benim duru arkadaşlarım. |
Cevap: İLİŞKİLER ÜZERİNE ŞİİR-Yorumlarınızı bekliyorum Allah Allah Allah Allahhhhhh |
Cevap: İLİŞKİLER ÜZERİNE ŞİİR-Yorumlarınızı bekliyorum bak düzeldi bile... :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 PM. |