![]() |
.....:::::ağlıyorum:::.... AĞLIYORUM yine yollardayım, yürüyorum durmaksızın yine ağlıyorum, yürüyorum ve bir an duruyorum, sadece düşünüyorum. seni düşünüyorum, sanki yapmam gereken sadece seni sevmekmiş gibi. yürüyorum yine bu yollarda, paylaşıyor kederimi bu yollar ağlıyorum görüyormusun hep olduğu gibi sadece seni düşünüyorum sevgilim, hıçkırıyorum ağlamaktan durramıyorum, hep ağlıyorum. içimde bir sızı var durmak bilmeye bir sızı hep ağlatıyor beni bu yollar hep ağlatıyor beni bu sevgim yine yollardayım sevgilim, bak yine gözlerim yaşarıyor, ve sadece seni düşünüyorum, bak artık gözlerim gözlerim isyan ediyor..seni hiç sevmemiş olmamı diliyorlar, ama hep ağlıyorum, en güzelide ne biliyormusun? SEVEREK AĞLIYORUM..... işte bu yollar........ işte damlıyor gözlerimden göz yaşlarım dizime çarpıyor ama dinmiyor göz yaşlarım sürekli ıslak bu dizlerim soğuk bir gecede yürüyorum üşüyorum diyorum ama sevginle ısınıyorum sevgilim belki yoksun şimdi diyorum, ama hep varmışsın hiç gitmemişsin yüreğimden hiç silinmemişsin bak yine ıslanmaya başladı dizlerim soğukta koşuyorum artık yapmam gereken sadece koşmakmış gibi yapmam gereken sadece sevmekmiş gibi artık dayanamıyorum bu soğuğa ama SEVEREK ÜŞÜYORUM ÇÜNKÜ BEN SENİ SEVİYORUM....... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 AM. |