![]() |
Yaşamak... (a.güleç) http://img140.imageshack.us/img140/5...5d060afvc0.jpg Yaşamak Bir lokma ekmek bazen Bazen namlunun ucunda kurşun Bazen bir odun parçası Bazen de sırtımda kambur / YAŞAMAK Bazen güzel bir melodi Bazen de bir duble rakı Bazen para dolu çanta Bazen de bir nefes duman / YAŞAMAK Çok güzel bir kadın bazen Bazen de son model araba Kuş gibi uçmak bazen havada Bazen de çırpınış örümcek ağında / YAŞAMAK Bir ışık bazen çok uzaklarda Bazen de yıldızın kayışı karanlıkta Var olma savaşı bazen Bazen de ıssız bir ada okyanusta / YAŞAMAK Bazen bir haziran güneşi Bir yağmur tanesi bazen Bazen de damarımda ki kan Ebediyete ulaşmak bazen ölmek / YAŞAMAK Abdurrahman GÜLEÇ |
Ynt: Yaşamak... (a.güleç) Şiire merakın,duyarlılığın ,ve onu bu kadar sevmen,bilmiyorum tam olarak ama genede sen bil,seni de sevimli sıcak kılmakta bu şiir sevgin,devam et beğendiğin şiirleri yazmaya,insanlara ve insanlara oku şiiri sen yazmışçasına içten oku,inanıyorum ki denemişsindir yazmayı,sana ait senin olan kelimelere dökülür şiirsel akıcılığıyla olan duygu,özlem,hasret,isyan,yüklü ne varsa seni etkileyen,yaz,yazki bizde okuyalım,, Şiir sevenler,dosttur,arkadaştır,havaldir,freund'dur,am igodur,yoldaştır,kardaştır ,ve kivrem kadar yakındır ,bana HOŞÇAKAL, KACAGIM........ |
Ynt: Yaşamak... (a.güleç) öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim sevgili kacagim... sapkal89 şiiri çok seviyorum... belki hayatın özünü sevdiğimdendir... şiir sayfalarca çiltlerce uzunluktayazılabilecekleri bir kaç satırda öylesine yoğun veriyor ve hala daha düşünmek için o kadar çok pencere açıyor ki... bu zevki bilen çok iyi bilir... tabiki şiir yazmak ve bu dünyadan ayrılmadan birilerinin gönlüne dokunacak güzel bir şiir yazmak en büyük hayallerimden biri... şu an hala emekleme aşamasındayım... vara yoğa yazmak istemiyorum... bir gün ki o gün muhakkak gelecek bende dostlara bir şiir yazacağım... güzel yorumun ve duygularını kabul ediyor ve aynı duygularla karşılık veriyorum... sevgilerimle... lier22 smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 AM. |