Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sigara Bırak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616657)

Bilge İnan 30-11-2010 03:39 PM

Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak
 
Ciddi bir sigara bağımlısı olarak son zamanlarda kurtulmaya yönelik yaptığım araştırmalar sonucunda biorezonans tekniği ile tanıştım. İncelediğim kadarıyla forumumuzda buna dair bir başlık açılmamış, bu yüzden de sizlerle paylaşmak istedim. Bu başlığı açmamdaki öncelikli amaç, bilmeyenleri bu konudan haberdar etmek. Diğer amacım da bu tekniği kullanıp da sigarayı bırakmayı başarmış olanımız varsa yaşadıklarını bizimle paylaşmasını istememdir.

Yüzde doksan sekiz gibi iddialı bir başarı oranı olduğu söylenen bu teknik nedir? Aşağıda hem siteden aldığım kısa açıklama yazısını hem de sitenin adresini yayınlayacağım. Faydalı olması dileklerimle...

Biorezonans tekniği doktorlar tarafından özel bir cihazla yapılan bir tedavi şekli ve bulunduğunuz ilde bu işi yapan bir doktor bulabilirsiniz. Araştırmalarıma göre maliyeti, aylık sigara masrafımızı düşününce oldukça düşük. Üstelik bazı merkezlerde para iade garantisinin de olduğunu duydum. Merkezden merkeze değişen bir fiyatı olmasına rağmen, 250 ila 350 lira arasında değişiyor. 45 dakikalık bir terapiyle sigaradan tamamen kurtulacağımı düşününce bu rakam bana oldukça düşük görünüyor.


BİOREZONANS NEDİR?

İnsan organizması farklı elektromanyetik frekansları yayar. Hücreler , dokular , organlar v.s.. Bunların hepsinin kendine özgü-farklı frekansları vardır. Hep birlikte hastanın genel frekans spektrumunu belirlerler.

Bu hastanın bireysel frekansıdır. Hasta ve sağlıklı insanın frekans yapıları birbirinden farklıdır.

Hastanın frekans örneğinde saklanan yabancı frekanslar ( Alerjenler , virüsler , bakteriler , amalgam , mycosis v.s.. ) normal frekans düzenini bozarlar .

Bu frekans düzenini bozan elektromanyetik frekanslar belirlenir ve cihaza transfer edilir. Elektrotlar vücudun belli yerlerine yerleştirilir. Cihazda hastalık yapan frekanslar ters çevrilir ve hastanın vücuduna geri verilir. İYİLEŞME terapi frekanslarıyla gerçekleşir. Biyolojik , fiziksel frekanslar güçlendirilir ve biorezonans terapisi vücudun kendi kendini iyileştirici gücünü bu şekilde uyarır , böylece kendi savunmamızı-bağışıklık sistemimizi güçlendirir.

Hastaya ait patalojik frekanslar biorezonans terapisiyle ters çevrilerek normalleştirildiği için bağışıklık sistemini bozan engeller kaldırılmış olur ve organizma sağlıklı çalışır duruma kavuşur. İyileşme sağlanmış olur.


Detaylı bilgi için

..::.. Biorezonans ..::..


nazendem 30-11-2010 04:39 PM

Cevap: Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak
 
Sanırım bu kardeşimle kuzenimin sigarayı bıraktığı yöntem.2 yıldır sigara içmiyorlar.

Bilge İnan 01-12-2010 02:50 AM

Cevap: Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak
 
Alıntı:

nazendem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780897)
Sanırım bu kardeşimle kuzenimin sigarayı bıraktığı yöntem.2 yıldır sigara içmiyorlar.

Aslında onların bu süreçte yaşadığı şeyleri bilsek ne güzel olurdu sevgili nazende :) Umarım konu hakkındaki paylaşımınız sürer. :)

nazendem 01-12-2010 08:44 AM

Cevap: Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak
 
İlginç bir şekilde bir süreç yaşamadılar :) Sigarayı bırakmak için seansa gittiler.SOnra bir süre çok su içtiler ki zorunluymuş zaten.Sonrada sigaraya elveda dediler.Kardeşim sigarayı bıraktığına göre çok etkili bir yöntem olduğunu düşünüyorum.

Alexandra 01-12-2010 12:52 PM

Cevap: Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak
 

Bilgecim çok teşekkür ederim bu konu için. Aylar önce bu konuyu ben de araştırmıştım. Artık ben de sigaradan kurtulmak istiyorum fakat her ne kadar kendime itiraf etmekten kaçınıp sürekli bulduğum bahanelerle bırakma sürecini erteleyip dursam da artık kendime bu zalimliği yapmamam gerektiğini biliyorum.

Anadolu yakasında birkaç yer var sanırım bu tekniği uygulayan, ama senin gibi ben de bu yöntemle sigarayı bırakan kimseyle karşılaşmadığım için, hem yöntemi, faydalarını ve varsa zararlarını tam olarak kestiremediğim için, hem de vakit ayırmaktan ve aslında bu bağımlılıktan kurtulmayı geciktirdiğim için bir türlü karar verip gidip görüşemedim.

Ama birbirimize destek olmayı öneriyorum.
Ben İstanbul'dayım. Sanırım sen de buradasın. Bu konu hakkında çalışalım,
Nazendem gibi arkadaşlar da bildiklerini ve duyduklarını böyle bize aktarırlarsa çok memnun olacağım gerçekten.

Birlikte de gidebiliriz, buradan da birbirimizi takip edebiliriz.
Ay kurtulalım artık şu illetten. Özellikle böyle bir sistemle bırakmak istiyorum çünkü hem bırakma süreci çok büyük bir azaba dönüşüyor ben ve çevremdekiler için, hem de o süreçte ya bu kadar sinirli dolaşacağıma günde bilmem kaç tane içeyim diye yeniden sigaraya başlıyorum. Kesin bir çözümle, bir yönteme para ödeyip, artık geri dönüşsüz bıçakla kesilmiş gibi bitmesini istiyorum.

Dilerim tüm sigara kullanıcıları da benim gibi bu işin bir yere varmayacağını düşünüp kendilerine bir çare ya da yöntem bulup, karar verip kurtulurlar. Kendimi göz göre göre zehirlediğimi düşündükçe, bir bağımlılığım olduğunu düşündükçe sinirim bozuluyor.

Tekrar teşekkür ederim Bilgecim
Bunu bana gönderilmiş bir mesaj olarak alıp bu konunun üzerine gideceğim.

Sevgilerimle
cat56

nazendem 01-12-2010 02:25 PM

Cevap: Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak
 
Arkadaşlar ben kardeşimle iyice bi konuştuktan sonra ayrıntılı paylaşıcam sizinle.Daha görüşemedim.Ama o yönten o yöntemse mutlaka tavsiye ediyorummm.

bigokyanus 01-12-2010 02:30 PM

Cevap: Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak
 
Arkadaşlar üniversite hastanelerinde ücretsiz bırakma seminerleri ve psikolojik destekler var, burada Hacettepe hastanesine giderek sigarayı bırakmış kişiler tanıyorum. Onu da araştırın bence faydası olabilir.

Herkese dumansız günler :)

Bilge İnan 01-12-2010 03:37 PM

Cevap: Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak
 
Sevgili Bluepebbles,

Birbirimize destek olalım cümlen bende yeni bir fikir uyandırdı. Bu konuya yönelik bir etkinlik açıp, katılımcı sayımıza göre bir merkezle anlaşıp fiyat indirimi bile yaptırabiliriz gibi geldi. Evet, evet bu konuyu görüşelim en güzeli :)

sibel70 01-12-2010 10:45 PM

Cevap: Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak
 
Arkadaşlar merhaba.. Birkaç gündür sigara bırakma telkinlerini dinliyordum ve biraz zorlamayla birbuçuk paketten 5 6 taneye düşmüştüm. Ancak bu günki fiyaskonun ardından anladımki sigara bırakma yönündeki karar kesin olsada bazı şartları bir araya getirmeden nikotin krizi dedikleri illeti desteksiz aşabilmek inanılmaz yıpratıcı ve moral bozucu oluyor uzun zamandır geçirdiğim en kötü gündü diyebilirim. Saat dörtten sonra kendimi sakinleştirmek için hiç bir şey işe yaramadı yemekten patlayacak noktaya geldim.. Çocuklarıma yemek dahi veremedim ve akşam sekizde pes edip marketin yolunu tuttum. Koca gün ben beni boşu boşuna perişan etmiş oldum.. Başarısızlıkla sonuçlanan sigara bırakma girişimimin ardından anladığım şu ki sigarayı artık içmiyorum deyip köşene oturup gelen nikotin krizinin ve beyninin aralıksız yaptığı konuşmaların dinmesini beklemek bu savaşın baştan kaybedilmesine neden oluyor. Biorezonans bir süredir araştırdığım bir konu ama o işlemi yaptırdıktan sonra bu tür krizlerin gelip gelmeyeceğinden emin olamadığımdan kararsız kalıyorum.. Arkadaşlarıma katılıyorum belki ortak bir çabaya girersek ve kendimizi çaresiz hissettiğimiz anlarda birbirimize destek olmayı başarabilirsek çok fazla yıpranmadan kurtulabilmek olasılığımız artar..

Alexandra 02-12-2010 06:43 PM

Cevap: Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak
 
Alıntı:

Bilge İnan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781074)
Sevgili Bluepebbles,

Birbirimize destek olalım cümlen bende yeni bir fikir uyandırdı. Bu konuya yönelik bir etkinlik açıp, katılımcı sayımıza göre bir merkezle anlaşıp fiyat indirimi bile yaptırabiliriz gibi geldi. Evet, evet bu konuyu görüşelim en güzeli :)


Sana katılıyorum Bilgecim,

Ben varım. Mesajlaşalım bu konuda ve bir organizasyon yapalım:))))

cat56


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.