\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sigara Bırak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=251)
-   -   5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (: (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615493)

chop.suey 19-09-2010 09:44 PM

5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:
 
yaklasık 2,5 hfta süren ego+sucluluk+erteleme ve aralara serpilmiş mutluluk telkinlerini dinledikten snra (gnde en az 5 saat, en fzla 10 oldu krzm67 ) 5 gün öncede sgarayı bırakma telkinine başladım. kaç saat dinlediğimi bilmiyorum gece yatarken kulaklıkla uyur oldum bu telkini dinlicem diye, gündüzde pek ara vermiyorum sürekli dinliyorum ve 3 gün oldu sigara içmiyorum. 4yıllık sigara kullanımımı bylece bitirdiim, umarımterli345. ilgilenen varsa sorularım olucak

1, atakan beyin bu konudaki bi msjı dikkatimi çekmişti, içme isteğiniz geldiğinde dinlemeyi bırakın gibisinden, mesela benim aşırı derecede içme isteğim var yani bi tane içsem nolur ki diyorum ama snra bunun bırakmayı istememek olduğunu düşünüp vazgeçiyorum oysa son içtiğimde sgaradan ne keyif almıştım ne de bi tat, hatta midem bulanmıştı kusmakla kusmamak arasnda kalmıştım sgara bittiğinde. şmdi içsem, nasıl olsa telkinleri ara vermeden dinliyorum, bu kezde içmeden bi 4 günlük seri yakalayabilirmiyim? snra yine içme isteğm gelrse içip bidahakinede 5 günlük içmeme fln? bırakıcam kararlıyım ama son bi kez sevgilisini görmek ister ya insan, öyle bişey olduağla2

2, ben doğa ve new age versiyonlarını indirdim, özellikle bilgisayardayken her ikisinide açıyorum ve genelde de telkinleri kulaklıkla dinliyorum. acaba bi sorun olurmu bu şekilde?
cvplarınızı bekliyorum şmdiden tşkkürler.. kahvesmiley

hayatimdegisti 19-09-2010 10:02 PM

Cevap: 5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:
 
Merhaba
Öncelikle tebrik ediyorum.
21 gün doldurduğunuzda parti yapiyoruz sitede ayrıca profilinize sigara birakma madalyası ekliyoruz.
Telkinleri hoparlordende dinleyebilirsiniz.Mecbursaniz kulaklikla dinleyiniz.
Ayrica aslinda madem ki mideniz bulaniyor deneyebilirsiniz.
Nasil olsa içtiğinizde mideniz bulanacaksa içmeyi deneyin ve görün.

chop.suey 19-09-2010 10:12 PM

Cevap: 5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:
 
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, bu gece bitane yakıp sonuçları tekrar buraya yazıcam.
bu arada aklıma gelmişken, böyle bi site ve şahane içeriğinden dolayı öncelikle size, sonra tüm emeği geçenlere tekrar teşekkürler. (:

2econdLife 20-09-2010 02:00 AM

Cevap: 5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:
 
Bide Biz Kurtula Bilsek Sigara Çay İş Trafiği

chop.suey 20-09-2010 09:44 AM

Cevap: 5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:
 
Alıntı:

2econdLife Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769216)
Bide Biz Kurtula Bilsek Sigara Çay İş Trafiği


dün forumumzda rastladım bu kitaba : http://www.hicrandergisi.com/sigara.pdf
okuyp bırakanlar olmuş, nettede araştırdım hafife alıncak bi kitap değil, almaya vaktim olmadığından ve bilgisayar başında çok zaman harcadığımdan zaman buldukça bu linkten okumaya calısıyorum bende. fondada sigarayı bırak telkinleri var oluyor tabiki smil56 umarım yrdmcı olur.

ayrıca dün gece sigara yaktım ama yarısında söndürdüm. artık gerek yok, basit bi olayı gözümüzde büyütüyoruz bütün sorun bu ve tamamen psikolojik. ihtiyaç duymamız beynimizin bi oyunu, bunu çözdükten sonra gayet rahat bi şekilde hiç sigara içmemiş gibi yaşanabilir. telkinler çok etkili, hergün azalan isteğim bunun kanıtı.25889

alfa217 07-10-2010 07:12 AM

Cevap: 5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:
 
çoğu bana saçmalık gibi geldi ney seslerini indirdim.ney zaten başlı başına rahatlatıcı bi etkiye sahip.fakat arkadaki sesi duyabilmek için sonuna kadar açıldığında başağrısı yapıyor.o yüzden sesi kısık dinliyorum böylece arkadaki sesi ne bilinç altım ne de bilinç üstüm duyamıyor.ikincisi bunu dinleyipte sigarayı bıraktım diyenler bence yalan söylüyor.kimse kendini kandırmasın.çünkü şahsen ben kendim istemedikçe yeryüzünde hiçbir kuvvet bana sigarayı bıraktıramaz.bu bir irade meselesi.iradesi güçlü olan insan sigarayı bırakacağım dediğinde bırakır.bırakmak istiyosan suyla bile bırakırsın.yeterki iste.telkinmiş, ilaçmış, otmuş, süpürgeymiş hepsi hikaye.bu sitede eğlence amaçlı farkılılık olsun diye açılmış ama yinede güzel hazırlanmış bir site.ney sesleri için teşekkür ederim.

ELPARANOID 07-10-2010 11:48 AM

Cevap: 5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:
 
Telkinleri dinledikce umarım sigarayı bırakmak istemeye baslayacaksın. Tek fark bu)

alfa217 08-10-2010 03:38 AM

Cevap: 5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:
 
dinledim hiçte öyle bir istek uyandırmadı

kürşad 22-11-2010 02:47 PM

Cevap: 5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:
 
Herkese merhaba,

Ben eski bir üyeyim uzun zamandır siteye girmiyordum.Sigara bırakma telkinlerini sadece iki gündür dinliyorum günde 5 saat. Normalde günde 1-1.5 paket sigara içerken ilk gün 5 tane sigara içtim hepsini de daha bitirmeden attım.Ben subliminal tekniklerin etkisine çok inanıyorum her ne kadar ilk karşılaştığımda şüphe ile yaklaşsamda...Fakat şimdi sonuçlar tecrübe ile sabit.

daktilo 22-11-2010 03:05 PM

Cevap: 5 gündür dinliyorum, 3 gündür yoksun sigara! (:
 
süpersin sigaradan artan parayla mutlaka kendine bir hediye al.bunu mutlaka yap.tebrikler ve darısı başıma ben daha başladım telkinlere ama başlıcam yakında..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.