![]() |
Kişisel Gelişim İçin Kitlesel Hareket Kişisel Gelişim için üyeler arası sistematik bir yardımlaşma ve fikir paylaşımı platformu yaratma amacıyla açtığım bu topicte: birbirimize eksiklerimizi, hedeflerimizi, hatalarımızı anlatarak; çözüm önerileri sunalım ve destek olalım. Hayallerimizi ve/veya başarılarımızı anlatarak birbirimizi destek olabilir, ihtiyaç duduğumuz güveni kazabiliriz. Bu yeni topic hepimizi yararlı olması ve amacına ulaşması dileğiyle .. .. Güzel Gelişimler |
Cevap: Kişisel Gelişim İçin Kitlesel Hareket Pekala, ben başlayayım. Bende, muhtemelen bir çoğunuzda da olan, erteleme, tembellik ve iradesizlik var. Bunlara ek olarak kolay kolay pes etmemek gibi bir özelliğim de var, lakin belirttiğim negatif özelliklerin yanında hiçbir değeri kalmıyor. Bi işe başladıktan en fazla 2 hafta sonra aksatıyor yada bırakıyorum. Evet. Bu proplemi ana sorunlarımızdan biri olarak düşünebiliriz. Zaten gelişimin temelinde de irade ve süreklilik gerekiyor. Çözüm önerilerinizi ve sizin sorularınızı bekliyorum. |
Cevap: Kişisel Gelişim İçin Kitlesel Hareket maalesef herkeste var olan durumlar..Bir şeyi içten yapma isteği oldu mu hemen yapıyoruz.Ama istek olmadı mı yapmak ve devamını getirmek zor oluyor.Bunun için de isteğin oluşabilmesi için basit adımlarla eyleme geçilebilir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 AM. |