![]() |
Aç kalma kaygısı ve endişesi Arkadaşlar gece yatarken sürekli yemek yiyorum, ya karnım acıkırda aç kalırsam, uyuyamassam diye ama halbuki aç olmadığım halde geceleri yemek yiyorum. Aç kalıp uyuyamam endişesiyle yiyorum ama bu sefer de yediğim ekmek beni geceleri uyutmuyor. Bu korkumdan nasıl kurtulabilirim acaba ? Bende çok fazla uykusuzluk yaptı ve kilo aldırmaya başladı. |
Cevap: Aç kalma kaygısı ve endişesi bu ne biçim sorun kardeş yemeyi ver olsun bitsin :) |
Cevap: Aç kalma kaygısı ve endişesi Alıntı:
|
Cevap: Aç kalma kaygısı ve endişesi mideni bulandırıcak videolar izle fotolara bak :P |
Cevap: Aç kalma kaygısı ve endişesi aslında uzun süre aç kalıp bir anda yemek yediğinde uykun gelir bunu önlemek içinse ara öğünlerde az az bişeyler atıştıracaksın yine uykun gelirse bi doktora git çünkü kilo alırsın bayağı |
|
Cevap: Aç kalma kaygısı ve endişesi EFT yapmanı önerebilirim. Büyük ihtimalle, başka bir şeye duyduğun açlık yeme şeklinde kendini gösteriyor. Sana EFT için setup cümlesi oluşturabilirim. Mesela " her ne kadar, yemek yemeden yatarsam geceleri acıkırım ve uyuyamam gibi bir inancım varsa da buna rağmen kendimi tamamen ve derinden kabul ediyor, onaylıyor ve affediyorum" diyerek noktaları "bu korkum, ya acıkırsam, acıkınca uyuyamıyorum. Gece aç kalmaktan korkuyorum" gibi cümlelerle turlayabilirsin. |
Cevap: Aç kalma kaygısı ve endişesi Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Artık geceleri daha rahat uyuyabiliyorum. |
|
Cevap: Aç kalma kaygısı ve endişesi Işık seni eskisi gibi aktif göremiyoruz :D |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM. |