![]() |
Dini takıntıları olan biriydim istemeden Allah a sövüyordum Arkadaşlar bundan 2 ay önce iç sesimden, kendi iradem olmadan isteksizce Allah' a hakaret ediyor ve sövüyordum. Ama bunu tamamen kendi isteğim olmadan yapıyordum, yani iç sesimi kontrol edemiyordum. Hatta Allah' ın varlığını kendime ve çevremdekilere sorguluyordum. Ve İnternetten baktım bu bir hastalıkta olabilirmiş. En sıkta Obsesif Kompulsuf Bozukluk ile birlikte görülüyormuş. Ama ben her zaman hiçbirşeyi kafasına takmayan biriyimdir. Bu nasıl oldu ? Ve bundan 4 yıl önce de aynısı olmuştu bende ve bu yıl yine tekrarladı bu hastalık. Ama şimdi böyle değilim, yemek yerken bile sükrediyorum, gece yatacağım zaman dua okuyorum, Allah' ın bize verdiği nimetlere şükrediyorum. Rabbim inşallah ona söylediklerim yüzünden affetmiştir beni. ağla2128956 |
Cevap: Dini takıntıları olan biriydim istemeden Allah a sövüyordum Alıntı:
|
|
|
Cevap: Dini takıntıları olan biriydim istemeden Allah a sövüyordum Bu bendede vardı hatta şimdi bile var içimdeki sesi kontrol edemiyordum ve küfür ediyordum ama hemen sonrasında tövbe ediyordum sonuçta bu benim elimde olan bişey değildi |
Cevap: Dini takıntıları olan biriydim istemeden Allah a sövüyordum ciddi bir psikolojik hastalık olacağını sanmıyorum. şeytanın insanları yoldan çıkarmak için insanların aklına girip insanlara oynadığı anlık basit bir oyun olabilir. yoklama yapıyordur. bunlara kapılıp devamını getirmediğiniz sürece sorun olacağını sanmıyorum. |
Cevap: Dini takıntıları olan biriydim istemeden Allah a sövüyordum "iç sesimi kontrol edemiyordum." canım benim, bunu kontrol edemezsin; bu bir hikmet, insan beyninden günde 60 bini aşkın düşünce geçtiğini okumuştum siteden.. hangi birini kontrol edeceksin? sadece kontrol etmekten vazgeç, bırak aksın..:) sen iradi olarak böyle düşünmediğin ve iradenle bunları söylemediğin için mesul olmazsın Allah katında.. Şeytanın vesvesesi zihnini bunlarla meşgul etmen.. Boşver, sadece akışına, akıntıya bırak.. izleme, takip etme. göreceksin, böyle problemli düşünceler senden uzaklaşacak.. |
|
Cevap: Dini takıntıları olan biriydim istemeden Allah a sövüyordum bastırılmış duyguların daha çok sorun çıkartacağını düşünüyorum. söv. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 PM. |