Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Ben BEN'e donmek istiyorun (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=623301)

papatya_27 27-08-2013 04:28 PM

Ben BEN'e donmek istiyorun

Bugun cok huzursuzum adeta kendimden utaniyorum ruhumu aritmaya ihtiyacim var gibi.. Eski saf masum benligimi ozler gibiyim.. İnsanlar hakiinda kotu dusunmeyen, bi laf soylerken karsiyi kirip incitmekten korkan BEN'i ozler gibiyim.. Ozellikle esimin ailesinin bana yaptiklarindan ve yasattiklarindan sonra ben ben olmaktan ciktim sanki.. Simdi her durumda her firsatta olumsuz bi anlarini yakaladigimda ua da aciklarini hemen yuzlerine vuruyorum.. Can acitasim geliyo ve bunu esime de yapiyorum.hangi konuda ailesiyle ilgili bi aciklari varsa hemen soyluyorum sonrasinda ne kadar pisna oldugumu tahmin bile edemezsiniz.. Evet eski benligimi ozluyorum insanlara karsi ozellikle de esime karsi daha hassastim.. Soyleyecegim soz onu incitecekse bahsetmezdim bile.. Once onu dusunurdum ve herzaman yanindaydim.. Eski bene donmek istiyorum.. Esimi yine incitmekten korkmak, ve de iyi niyetli olmak istiyorum.. Ruhum sanirim cok kirlendi

seniha. 27-08-2013 05:05 PM

Cevap: Ben BEN'e donmek istiyorun

çok fazla kırmadan insanların yaptıkları hataları belirtmek lazım diye düşünüyorum.bu sefer sizi kırmaya devam ediyorlar ve sizin psikolojiniz bozuluyor. sözlü rencide etmeye, rencide ederek cevap verirsek,onlardan farkımız kalmaz, onların enerjileriyle donanırız. bir de bu durum eşse ve eşin yakınlarıysa daha dikkatli olmak lazım. kişi eşine neden o şekilde davrandığını sorabilir.kendisinin iyi niyetini belirtebilir. bir sorun yoksa geçmişe takılı kalmamak lazım. bu konuda hooponopono yöntemi çok etkili .tavsiye ederim . içiniz rahatlıyor. ilk başta kendinizi affediyor,sevgiyi hissediyorsunuz. içinizdeki öz benliğe, yüksek sevgiye yöneliyorsunuz. sevgiler sevgili papatya _27 .

papatya_27 27-08-2013 06:46 PM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846130)
çok fazla kırmadan insanların yaptıkları hataları belirtmek lazım diye düşünüyorum.bu sefer sizi kırmaya devam ediyorlar ve sizin psikolojiniz bozuluyor. sözlü rencide etmeye, rencide ederek cevap verirsek,onlardan farkımız kalmaz, onların enerjileriyle donanırız. bir de bu durum eşse ve eşin yakınlarıysa daha dikkatli olmak lazım. kişi eşine neden o şekilde davrandığını sorabilir.kendisinin iyi niyetini belirtebilir. bir sorun yoksa geçmişe takılı kalmamak lazım. bu konuda hooponopono yöntemi çok etkili .tavsiye ederim . içiniz rahatlıyor. ilk başta kendinizi affediyor,sevgiyi hissediyorsunuz. içinizdeki öz benliğe, yüksek sevgiye yöneliyorsunuz. sevgiler sevgili papatya _27 .

Zamaninda cok uzuldum simdi kusursuz gibi gostrmeye calistiklari kisiliklerinin kendi agizlariyla verdikleri olumsuz ozellikleriniduyunca ya da gozlemleyince soylemeden edemiyorum.. Canim cok yanmis belliki.. Esimi o kadar cok seviyorum ki ama yasadiklarimdan dolayi boyle bir ruh haline burundum... Esimi de uzuyorum kendimi de.. Sanirim oze donme vakti geldi

seniha. 27-08-2013 08:06 PM

öze dönme isteğin, farkına varmanın ilk adımıdır. farkına varmayanlar da var. farkına varmanın şükrünü yaşa. gerisi gelecektir.

papatya_27 27-08-2013 10:22 PM

Umarim senihacim farkindaligim isleve donusur..hoopobopobi yontemini arastiricam.. Cok saol ilgin icin sdmcgiyle huzurla

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM.