![]() |
Sevgilimle buluştum ve sonuç berbat. Berbat ötesi geçti öyle oturduk 45 dakika filan ne o konuştu ne ben arada öyle havadan bi kaç bişeyler sordum ben okadar başka bişey yok , arkadaşlar ilk buluşmamızdı . Neden böyle oldu anlamadım mesajlaşırken gayet güzel konuşuyoruz saatlerce . Beynim durdu sanki hiç bişey konuşamadım ya. Ayrıca 6 gündür telkinleri dinliyorum ego suçluluk kendine güven sosyallik . Bide bende şöyle bi durum var bazen böyle çok konuşurum ama boş boş konuşmam , arkadaşlarla esprileşiriz eğleniriz filan ama bazende suskun olurum sğzımı bıçak almaz bu psikolojik bişey mi acaba. |
Cevap: Sevgilimle buluştum ve sonuç berbat. ilk buluşmada olur böyle şeyler.. iki tarafın da birbirini tanımamasının ve nasıl davranacağım paniğinin sonucu. ikincide daha sıcak, üçüncüde daha da sıcak geçer. buluşmaya ve yazışmaya devam edin.. |
Cevap: Sevgilimle buluştum ve sonuç berbat. Keşke bir tiyatro veya sinemaya gitmiş olsaydınız o zaman oyun veya film hakkında konuşurdunuz havadan sudan. Ya da abartmadan iltifatlar edebilirsin ara ara. Ya da duracağınız değil dolaşabileceğiniz bir yere gitseydiniz. Açık hava olur ne bileyim bir alışveriş merkezi. Sadece buluşmak için çıkınca haliyle heyecandan konuşacak bir şey bulamamak normal. Bişeyler yenilip içilirken booş boş bunlar hakkında bile yorum yapılabilir ki aklına gelirse. :D |
Cevap: Sevgilimle buluştum ve sonuç berbat. zamanla öğreneceksin işte.. hem o anın heyecanı çok fazla olsa gerek, düşünsene; sevgilin! mahalleden arkadaşın değil :) |
Cevap: Sevgilimle buluştum ve sonuç berbat. Alıntı:
|
Cevap: Sevgilimle buluştum ve sonuç berbat. Alıntı:
bu basit bir cümle değil. düşün; uzun bir süredir bunun sıkıntısını çekiyordum ve artık böyle olmak istemiyordum, o halde harekete geçip birşeyler yapmam lazım, değil mi? bu bir yöntem. sen de bunu kullanabilirsin. eğer istersen o ana yoğunlaş ve düşüncelerinin nasıl şekillendiğini, senin konuşmanın önüne geçenin ne olduğunu tespit etmeye çalış. misal; "onun beğenmemesi olasılığına karşı konuşmamışsındır".. yaptığın espriyi beğenmezse hiç hoşuna gitmez mesela, değil mi? benim de gitmezdi böyle bir durumda.. bu ve benzeri noktaları tespit edip onlar yerine koyacağın cümleler oluşturmalısın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 AM. |