![]() |
EFT Hakkında... Arkadaşlar bu eftyi araştırdım %98 tedavide çözüm sağlıyomuş 5-10 dk lık bi seans uyguluyolarmış her türlü sıkıntı için . Bunu kullanıpta körlükten kurtulan fıtıktan kurtulan şeker hastalığından kurtulan ve bir çok sağlık sorununu yenen varmış . Böyle bişey varken biz niye telkinleri kullanıyoruz ki daha etkili ve hemen sonuç veriyor. Yaptıran bilgisi olan arkadaşlar anlatabilirmi biraz şunu. |
Cevap: EFT Hakkında... yokmu bilen :( |
Cevap: EFT Hakkında... Alıntı:
kesin bir sonuç alınacağını sanmıyorum. kişiden kişiye eft uygulama süresi değiişir. kişinin bilinçaltında biriktirdiklerine göre eft süresi uzar ya da kısalır. eft ye bir iki kere gidersin öğrenince kendinde kendine uygulayabilrisin. güzel yanı bu. |
Cevap: EFT Hakkında... Peki bilen varmı iyi eft yapan biyer . Youtubede aşk eftsi vardı yaptım kendim ama işe yaradığnı sanmıyorum :( |
Cevap: EFT Hakkında... öğrenip kendi kendine de uygulayabilirsin özel bir eğitmen türkiyede var mı bilmiyorum |
Cevap: EFT Hakkında... bülent uran bu konuda iyi.ankarada sanırım .you tube'dan videolarına bakabilirsin. |
|
Cevap: EFT Hakkında... |
|
Cevap: EFT Hakkında... eft çalışması yapan birisini biliyorum o da Oytun Okkır sağolsun attığın mailleri cevaplıyor. Sempati uyandıran ve sevimli bir yapısı var. Eft'yi meslek edinen birisi bu iş'i 150 liraya yapıyor. Tabii yine Oytun abinin bir sitesi var ve bu sitesinde ücretsiz eft videoları var. Onları izleyipte kendi üzerinizde uygulayabilirsiniz. Kendi web sitesi. eftiletanis.com Ben sana vimeo video kanalını veriyim orda eft videoları mevcut. Takıntılar eft'si tam sana göre. Oytun OKKIR’s Videos on Vimeo Tuna sanırım bu video senin işine yarıcaktır hemde fazlasıyla.. Topluluk Önünde Konuşma Eft'si https://www.facebook.com/video/video...50100858863489 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 PM. |