Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Bi Bakar Misiniz Deneyimli Arkadaslarim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622906)

inadina mutluluk 08-05-2013 06:44 PM

Bi Bakar Misiniz Deneyimli Arkadaslarim

Merhabalar telkinleri yaklasik 15 gundur dinliyorum ama duzenli olarak degil yani bazen gunde 3 saat bazen 5 saat. Siteyi daha once didiklemistim telkin sonrasi etkiler hakkinda bilgim var.
Ama soyle ki merak ettigim bisey de var. Bende panik atak var ve depresyon tedavisi goruyorum. Dun de psikiyatristimle randevum vardi ve cok eglenceli gecti dunden beri oyle mutluydumki ters giden bisey yoktu fakat bugun kursta cok kotu oldum ders esnasinda yutkunamadim(panik atagim) inanilmaz kotu oldum cehennemi yasadim sanki dunyada. Neyse iste arkadaslarim soracagim sey su ki telkinleri duzenli dinlemesem de bende de boyle etkiler olabilir mi yani bugunku ataklar telkinlerin etkisinden dolayimi yoksa arada beni yoklayan her zamanki ataklar mi???
Sorum karisik oldu ama yani ben simdi iyilesmeye mi basladim yoksa kotuye mi gidiyorumağla2

annie hall 08-05-2013 07:25 PM

Cevap: Bi Bakar Misiniz Deneyimli Arkadaslarim

Yok yok merak etme, telkinler yüzünden kötüye gitmezsin. Sadece arada bi dalgalanmalar yapıyo gerçekten. Bi de daha yeni başladın sayılırsın. Panik atak pat diye geçmiyo, ben de yaşadım o hastalığı ordan biliyorum. Sen telkin dinlemeye devam et, tedavini de aksatma. Çok değil bi kaç aya çiçek gibi bi insan olursun :) Aklına takılan şeyler olursa veya başka bişey anlatmak istersen yaz buraya mutlaka.

inadina mutluluk 08-05-2013 07:42 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840277)
Yok yok merak etme, telkinler yüzünden kötüye gitmezsin. Sadece arada bi dalgalanmalar yapıyo gerçekten. Bi de daha yeni başladın sayılırsın. Panik atak pat diye geçmiyo, ben de yaşadım o hastalığı ordan biliyorum. Sen telkin dinlemeye devam et, tedavini de aksatma. Çok değil bi kaç aya çiçek gibi bi insan olursun :) Aklına takılan şeyler olursa veya başka bişey anlatmak istersen yaz buraya mutlaka.

Annie hall sen panik ataktan kurtuldunmu ya cok merak ettim. Ben ilac kullanmaya devam ediyorum iste telkinlere de yeni basladim ego guclendirici, sucluluk, kendine guvenle basladim bakalim insallah etkili olur yaa. Yazdiklarini okuynca icimi buyuk bi umut kapladi956k

annie hall 08-05-2013 07:49 PM

Alıntı:

inadina mutluluk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840278)
Annie hall sen panik ataktan kurtuldunmu ya cok merak ettim. Ben ilac kullanmaya devam ediyorum iste telkinlere de yeni basladim ego guclendirici, sucluluk, kendine guvenle basladim bakalim insallah etkili olur yaa. Yazdiklarini okuynca icimi buyuk bi umut kapladi956k

Kurtuldum 2 sene önce 6 aylık bi tedaviyle. Bende kalp çarpıntısı ve mide bulantısı şeklinde ortaya çıkıyodu. Şimdi çok şükür hiç böyle dertlerim yok. Hatta bu dertlerim çok uzaklarda kalmış hayal gibi geliyo şimdi :) Ben kişisel gelişim için burdayım. Bak ne dicem. Sen de buraya bi günlük aç ve gelişmelerini, sorularını, düşüncelerini bizimle paylaş. Biz de elimizden geldiğince sana yardım edelim. Olur mu? Umutsuz olma lütfen :)

inadina mutluluk 08-05-2013 07:55 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840279)
Kurtuldum 2 sene önce 6 aylık bi tedaviyle. Bende kalp çarpıntısı ve mide bulantısı şeklinde ortaya çıkıyodu. Şimdi çok şükür hiç böyle dertlerim yok. Hatta bu dertlerim çok uzaklarda kalmış hayal gibi geliyo şimdi :) Ben kişisel gelişim için burdayım. Bak ne dicem. Sen de buraya bi günlük aç ve gelişmelerini, sorularını, düşüncelerini bizimle paylaş. Biz de elimizden geldiğince sana yardım edelim. Olur mu? Umutsuz olma lütfen :)

Ayy cok guzel yaa cok sevindim senin adina ve de sana nasil imrendim anlatamam. Ben 3 senedir tedavi goruyorum ama iste bakalim insallah ben de kurtulabilirim. Ben gunluk acmayi telkinleri duzenli dineyemedigim icin dusunmedim hani belki etkisi olmaz falan diye duzensizlikten dolayi. Ama insallah artik kararli ve duzenli sekilde dinleyip gelismeleri sizinle paylasmak istiyorum. İyiki varsiniz :)actionsmile

annie hall 08-05-2013 08:01 PM

Teşekkürler sen de iyi ki varsın :) Kendini kötü hissedersen özelden de mesaj atabilirsin. Burda birbirimize destek olup gelişip büyümek için varız sonuçta. Sevgiler :)

nuru 08-05-2013 08:14 PM

Beyin sadece en çok söylediğiniz şeye inanır. Ona kendiniz hakkında ne söylerseniz, onu yaratacaktır. Başka seçeneği yoktur.

kendine hep çok iyi olduğunu söylee : )

bird of paradise 08-05-2013 08:26 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840284)
Beyin sadece en çok söylediğiniz şeye inanır. Ona kendiniz hakkında ne söylerseniz, onu yaratacaktır. Başka seçeneği yoktur.

vayy harikasın, tamamen özden gelen bir cümle alk78 çok hoş bir cümle kurdun harikasınt678

mehtap1606 08-05-2013 09:44 PM

aynen öyle, Yüce Allah bedenimizi(beynimizi) emrimize vermiştir, nasılki tüm dünyayı da bizim emrimize verdiği gibi..bu dünya ve bu bedenler bizler için özel olarak tasarlanmıştır kıymetini bilene cennet bilmeyene cehennem oluverir anlamadan..

inadina mutluluk 08-05-2013 10:49 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840284)

Cok haklisin nuru tum hastaliklar beyinde bitiyor. Allah guc versin insallah hepimize. Mehtapcim bi olumlama kazandik:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:45 PM.