![]() |
Bi Bakar Misiniz Deneyimli Arkadaslarim Merhabalar telkinleri yaklasik 15 gundur dinliyorum ama duzenli olarak degil yani bazen gunde 3 saat bazen 5 saat. Siteyi daha once didiklemistim telkin sonrasi etkiler hakkinda bilgim var. Ama soyle ki merak ettigim bisey de var. Bende panik atak var ve depresyon tedavisi goruyorum. Dun de psikiyatristimle randevum vardi ve cok eglenceli gecti dunden beri oyle mutluydumki ters giden bisey yoktu fakat bugun kursta cok kotu oldum ders esnasinda yutkunamadim(panik atagim) inanilmaz kotu oldum cehennemi yasadim sanki dunyada. Neyse iste arkadaslarim soracagim sey su ki telkinleri duzenli dinlemesem de bende de boyle etkiler olabilir mi yani bugunku ataklar telkinlerin etkisinden dolayimi yoksa arada beni yoklayan her zamanki ataklar mi??? Sorum karisik oldu ama yani ben simdi iyilesmeye mi basladim yoksa kotuye mi gidiyorumağla2 |
Cevap: Bi Bakar Misiniz Deneyimli Arkadaslarim Yok yok merak etme, telkinler yüzünden kötüye gitmezsin. Sadece arada bi dalgalanmalar yapıyo gerçekten. Bi de daha yeni başladın sayılırsın. Panik atak pat diye geçmiyo, ben de yaşadım o hastalığı ordan biliyorum. Sen telkin dinlemeye devam et, tedavini de aksatma. Çok değil bi kaç aya çiçek gibi bi insan olursun :) Aklına takılan şeyler olursa veya başka bişey anlatmak istersen yaz buraya mutlaka. |
Cevap: Bi Bakar Misiniz Deneyimli Arkadaslarim Alıntı:
|
|
|
Cevap: Bi Bakar Misiniz Deneyimli Arkadaslarim Teşekkürler sen de iyi ki varsın :) Kendini kötü hissedersen özelden de mesaj atabilirsin. Burda birbirimize destek olup gelişip büyümek için varız sonuçta. Sevgiler :) |
Cevap: Bi Bakar Misiniz Deneyimli Arkadaslarim Beyin sadece en çok söylediğiniz şeye inanır. Ona kendiniz hakkında ne söylerseniz, onu yaratacaktır. Başka seçeneği yoktur. kendine hep çok iyi olduğunu söylee : ) |
vayy harikasın, tamamen özden gelen bir cümle alk78 çok hoş bir cümle kurdun harikasınt678 |
Cevap: Bi Bakar Misiniz Deneyimli Arkadaslarim aynen öyle, Yüce Allah bedenimizi(beynimizi) emrimize vermiştir, nasılki tüm dünyayı da bizim emrimize verdiği gibi..bu dünya ve bu bedenler bizler için özel olarak tasarlanmıştır kıymetini bilene cennet bilmeyene cehennem oluverir anlamadan.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:45 PM. |